Tako izgledajo zdrave rutine zvezdnic, ki pazijo, kaj dajo na krožnik in koliko se gibajo! (in so popolnoma uresničljive za vsakogar)

6. 4. 2021

Zvezdnice, ki navdihujejo milijone ljudi po svetu, so razkrile svoje zdrave rutine, iz katerih morda tudi vi najdete kaj primernega zase. 

Slika 1/4

LINDSEY VONN (alpska smučarka)

Lindsey poškodbe pri smučanju niso zaustavile, saj se je vrnila v odlični formi. Posebnega časa za vadbo ne potrebuje, saj njena rutina že tako ali tako vsebuje 6 ur različnih treningov, ki ji zagotavljajo odlično pripravljenost in dobre rezultate. 

Zvečer bere ali gleda televizijo, ima pa še eno dobro navado, ki je nikoli ne preskoči: kvaliteten spanec in vmesni počitki. Dejala je, da obožuje spanje in stremi k temu, da ponoči spi vsaj 10 ur v kosu. Bolj kot je naspana, bolje okreva po treningih in tekmovanjih. Čez dan pa si rada privošči krajši počitek, kadar je to le mogoče.

Profimedia

Preverite tudi 3 triki s katerimi umirite napihnjenost čez noč! (in noben ne vzame več kot 3 minute) ali pa 15 vprašanj, ki razkrijejo, ali ste odvisni od sladkorja

Vir: healthyhappyimpactful.com