Izziv dobrih navad osebne trenerke Tjaše: Vaje za del telesa, ki mu posvetimo premalo pozornosti (VIDEO)

Izziv dobrih navad osebne trenerke Tjaše: Vaje za del telesa, ki mu posvetimo premalo pozornosti (VIDEO) (foto: Tjaša Babnik Ferkov) Tjaša Babnik Ferkov
19. 5. 2022

Tjaša je za nas pripravila nov izziv, tokrat v obliki vadbe. Na ta del telesa radi pozabimo, zato so vaje kot nalašč! Se nam boste pridružili? 

Preden se lotimo vaj, naj vas opozorimo, da vedno upoštevajte svojo fizično pripravljenost. Število ponovitev prilagodite sebi. 

Poglejmo, kaj o izzivu pravi Tjaša

Vaje za roke brez uteži so dober način, da preizkusimo svoje mišice. Navsezadnje je teža našega telesa ”oprema” sama po sebi – z njo lahko obremenimo mišice rok in jih spodbujamo k delu.

Čeprav so vaje koristne za vsakogar, ne glede na telesno pripravljenost, so še posebej dobre za začetnike – ker so varne! Ko se osredotočimo samo na uporabo lastnega telesa za upor (in ne dodajamo uteži), se lažje naučimo pravilne oblike, ki lahko pomaga preprečiti morebitne poškodbe, ki nastanejo, ko začnemo z dvigovanjem bremen.

Ste pripravljeni na izziv?

Dobra novica: ne potrebujete telovadnice! Doma lahko oblikujete močnejše roke s svojo telesno težo v samo sedmih minutah. Naj video postane vaša rutina večkrat v tednu.

Vaje v videu izgledajo popolnoma enostavne in lahke. Pa so res?

  • Če ste pripravljeni na več Tjašinih izzivov, jih najdete tukaj: Zdravi izzivi