Ženinova tragična izpoved: Laura je želela biti na poroki kot princeska, a je naredila to usodno napako

22. 5. 2024
Deli
Fotografija je simbolična. (foto: Profimedia)
Profimedia

Vse, kar si je želela, je bilo, da bi shujšala za nekaj kilogramov ...

Mladenka, ki je sanjala o sanjski postavi za svoj poročni dan, je umrla po spodleteli operaciji, s katero je želela še dodatno shujšati. Laura Fernandez Costa je želela izgubiti nekaj kilogramov pred svojim sanjskim dnevom, vendar se je njen pravljični načrt končal s tragedijo. 31-letna inženirka se je odločila za vstavitev želodčnega balona, ki naj bi ji pomagal pri izgubi teže. 

Ne spreglejte:

Laura je operacijo opravila 26. aprila, in sicer v kliniki v Belo Horizonteju v Braziliji. Naslednji dan se je vrnila domov, vendar je začela bruhati kri, kar je zaskrbelo njene družinske člane. Laura se je 1. maja odpravila v drugo kliniko, kjer so ji naslednji dan odstranili balon. Kljub temu je mladenka še naprej trpela hude bolečine in bil 6. maja vnovič hospitalizirana.

Fotografija je simbolična.

Fotografija je simbolična.

Profimedia

Med nujnim posegom so zdravniki ugotovili, da ima Laura perforacijo želodca, kar je povzročilo smrtonosno okužbo. Laura je umrla naslednji dan. Njen zaročenec Matheus Turchete je povedal: "Dejansko ni potrebovala operacije ... Ni bila debela, bila je zdrava oseba. Laura je tehtala le 70 kilogramov. Želela si je imeti 'princeskino postavo' za poroko in zato se je odločila za operacijo."

Laura in Matheus sta imela načrtovano poroko 7. septembra, policija pa je že potrdila, da preiskuje vzrok njene smrti.

Novo na Metroplay: "Pilates je veliko več, kot samo modna muha" | Nina Hanžič