Njen bivši si je vzel življenje s skokom čez balkon, toda športna zvezdnica je spet srečna: to je njen novi izbranec

22. 5. 2024
Deli
Njen bivši si je vzel življenje s skokom čez balkon, toda športna zvezdnica je spet srečna: to je njen novi izbranec (foto: Profimedia)
Profimedia

Dva meseca po nepredstavljivi tragediji je ta znana športnica spet našla srečo v ljubezni.

Arina Sabalenka, trenutno druga najboljša teniška igralka na svetu, je nedolgo tega preživljala pravo osebno dramo. 26-letnico iz Belorusije je šokirala tragična smrt njenega nekdanjega izbranca: svoj čas sila uspešni beloruski hokejist Konstantin Kolcov, ki je igral tudi v ligi NHL, je na Floridi skočil čez balkon, kar je bilo zanj usodno. 

Ne spreglejte

Arina Sabalenka je po tragičnem dogodku razkrila, da s hokejistom, s katerim se je zbližala leta 2021, v času njegove smrti nista bila več par. Dogodek jo je kljub temu močno pretresel in javnost je prosila, naj jo pusti v miru žalovati.

Profimedia

Toda zdaj je Arina Sabalenka spet našla srečo v zasebnem življenju. Dva meseca po tragični smrti bivšega se je uspešna športnica prvič fotografirala v družbi svojega novega fanta, poroča The Sun. Georgios Frangulis je uspešen podjetnik in lastnik blagovne znamke superživil Oakberry. Hkrati je tudi sponzor ekipe Haas, ki nastopa v formuli 1.

Instagram/Arina Sabalenka

Dvojec je svojo ljubezen javno potrdil z objavami na družbenih omrežjih: na eni od fotografij se Sabalenka in Frangulis med večerjo držita za roke, na drugi teniška zvezdnica objema svojega novega partnerja na motorističnem dogodku v Imoli.

Novo na Metroplay: "Pilates je veliko več, kot samo modna muha" | Nina Hanžič