Ta čudežni "rumeni sok" topi maščobo in oblikuje telo, rezultati pa so vidni že po 5 dneh

4. 6. 2024
Deli
Ta čudežni "rumeni sok" topi maščobo in oblikuje telo, rezultati pa so vidni že po 5 dneh (foto: Instagram @gianninagibelli (Posnetek zaslona))
Instagram @gianninagibelli (Posnetek zaslona)

Si želite izgubiti nekaj odvečnih kilogramov? Preizkusite ta sok, ki je pravi hit letošnjega leta!

Poletni dopusti so že pred vrati in morda si tudi vi želite izgubiti še kak dodaten kilogram, preden skočite v kopalke. Seveda je zdravo, fit telo rezultat celoletne skrbi zase, zadostne mere gibanja in uravnotežene prehrane. Še dodatno pa k oblikovanju postave lahko pripomore tudi ta "rumeni sok", ki je postal pravi hit.

Ne spreglejte:

Ta sok ima le štiri sestavine: ananas, limono, ingver in jabolko. Vse te sestavine so bogate z vitamini in minerali, ki pozitivno vplivajo na celostno zdravje. Hkrati vsebujejo veliko vlaknin, ki pomagajo vzdrževati notranje ravnovesje in spodbujajo metabolizem, hkrati pa podaljšujejo občutek sitosti in tako preprečujejo prenajedanje.

Za "rumeni sok" potrebujete:

  • Polovico ananasa;
  • 1 limono;
  • Večje zeleno jabolko;
  • Manjši košček ingverja;
  • 500 ml vode.

Vse sestavine preprosto stresite v mešalnik in zmiksajte. Pred vsakim obrokom popijte 150 ml soka in po 5 dneh naj bi videli prve rezultate. Ob tem pa ne pozabite na uravnoteženo prehrano in ustrezen življenjski slog.

Vir: krstarica.com

Novo na Metroplay: "Pilates je veliko več, kot samo modna muha" | Nina Hanžič