Imate modro avro? Najpogostejša je pri teh 2 znamenjih in imajo jo le posebni ljudje!

17. 2. 2023
Deli
Imate modro avro? Najpogostejša je pri teh 2 znamenjih in imajo jo le posebni ljudje! (foto: Profimedia)
Profimedia

Avra je energija, ki obdaja človekovo fizično telo. Je kot prstni odtis. In močno povezana z osebnostjo človeka. Najmočnejša je modra avra. Razkrivamo, kako prepoznate ljudi, ki jo imajo. 

Vsaka avra ima posebno barvo, paleta se razteza od rdeče pa vse do črne. Čeprav je običajno avra nekoga kombinacij barv in se tudi spreminja, je ena barva vedno dominantnejša in veliko ljudi bo imelo eno barvo, ki se dosledno ponavlja. Prav ta barva pove veliko o osebnosti. Različne barve so namreč povezane z različnim lastnostmi in čustvi.

Kakšne naj bi bile osebe, ki imajo modro avro? 

Ljudje z modro avro so empatični, ljubeznivi, čustveni. So tudi umirjeni in oddajajo energijo miru, zato so pogosto priljubljeni v krogu prijateljev.

Imajo močno intuicijo in lažje prepoznavajo spiritualna znamenja. Simbolizirajo implozijo, končno usodo duše.

Popolno nasprotje ljudem z rdečo avro so, ki veljajo za bojevite in intenzivne. Toda če se morda in rdeča avra združita, ustvarita vijoličasto barvo avre – takšna pa velja za napoved velikega uspeha. 

Med horoskopskimi znaki imajo modro avro najpogosteje:

Modra je tudi povezana z grleno čakro, ki velja za čakro komunikacije in samoizražanja.

Kako negovati modro avro in kako izkoristiti potencial?

Da bi ljudje z modro avro imeli negovano in čisto avro ter tako najbolje izkoristili potencial takšne avre, je nujno, da redno meditirajo in vizualizirajo. Osebe z modro avro odgovore na svoja vprašanja praviloma najdejo v meditaciji, negotovosti pa so najbolje kos, če prisluhnejo intuiciji, hrvaško Senso povzemajo na metropolitan.si.

Bi radi videli barvo svoje avre? 

Stopite pred belo ozadje in pred seboj postavite ogledalo. Od tu naprej je vse odvisno od vašega zaupanja v intuicijo, pravi astrologinja Lisa Stardust.

Zazrite se v ogledalo, za minuto se popolnoma osredotočite na točko na sredini vašega čela. Ne da bi premikali oči poskušajte zaznati zunanji rob glave in ramen. Barva, ki obkroža vašo glavo in ramena, je vaša avra. 

Drug način: približno minuto strmite v svoje dlani. Sij, ki obkroža zunanji rob vaših dlani, je vaša avra. 

Toda ne pozabite: morda boste morali poskusiti večkrat, da boste zaznali barvo. 

Preverite še:
20 stvari, ki bi jih morali vedeti o sebi

ALI PA: Tako vas življenje opozarja, da ste na napačni poti

 

Novo na Metroplay: "To so osnovni stebri zdravja" | Nina Dušić Hren