FOTO: Tako je igralka Rebel Wilson videti danes – kaj je počela, da je pospešila izgubo kilogramov (nasvet njenega osebnega trenerja)

FOTO: Tako je igralka Rebel Wilson videti danes – kaj je počela, da je pospešila izgubo kilogramov (nasvet njenega osebnega trenerja) (foto: Profimedia) Profimedia
23. 2. 2021

Čudovita Rebel Wilson nadaljuje s svojo transformacijo – in dokazuje, da je njeno 'leto zdravja' pravzaprav postalo njen življenjski slog. In to je neverjetno navdihujoče.

Rebel se je v zadnjih skoraj 2 letih povsem osredotočila na svoje zdravje in fizično pripravljenost ter v nekaj mesecih dosegla in celo presegla zastavljeni cilj.

V oddaji z Drew Barrymore je med drugim povedala, da je pri odločitvi igralo pomembno vlogo tudi dejstvo, da je dopolnila 40 let.

Rebel Wilson je uspelo izgubiti že 27 kilogramov. Profimedia

Rebel Wilson je uspelo izgubiti že 27 kilogramov.

V vseh teh letih, ko se je borila z odvečnimi kilogrami, je sicer (tako kot veliko drugih žensk) poskusila vse modne diete in druge muhe, a je ugotovila, da mora tokrat k temu pristopiti celostno.

V njeni prehrani so prevladovali ogljikovi hidrati, ki so seveda slastni, toda za svoj telesni tip bi morala jesti veliko več proteinov, je še povedala, 

A še bolj kot to, je pomemben odnos do sebe.

»Nisem se cenila in si govorila negativne stvari. Ta vzorec poskušam spremeniti. In včasih me prav žalosti, da se prej nisem dovolj cenila.«

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

Rebel Wilson je v eni izmed zadnjih objav na Instagram presenetila tudi svoje oboževalce – najavila je trening v živo in tako omogočila vpogled v njeno hardcore vadbo s trenerjem Gunnarjem Petersonom.

Gunnar Peterson je sicer znan fitnes trener, ki je v top formo med drugim spravil družino Kardashian-Jenner, Jennifer Lopez, Sofio Vergara, Matthewa McConaughyja in Hugha Jackmana.

Kaj je počela, da je pospešila izgubo kilogramov – nasvet trenerja

Njena skrivnost je predanost. Profimedia

Njena skrivnost je predanost.

Trener poudarja, da je okrevanje in to, kaj počneš izven telovadnice oziroma, ko ne treniraš, enako pomembno kot sami treningi.

Rebel Wilson je uspelo izgubiti že 27 in nekaj kilogramov in njena skrivnost je predanost, pravi trener.

»Ne samo, ko trenirava skupaj v telovadnici, temveč tudi, ko je zunaj nje, ko živi svoje življenje. Vem, čemu vse se je odrekla in kakšne spremembe je vpeljala v svoj življenjski slog.«

Še posebej pohvalna je njena zavestna odločitev, da je aktivna skozi cel dan, pravi.

Pojdite ven in hodite, je v enem izmed pogovorov v živo pudarila tudi Rebel. Profimedia

Pojdite ven in hodite, je v enem izmed pogovorov v živo pudarila tudi Rebel.

»Če ste v telovadnici eno uro na dan, so to 4 % vašega dneva. Kaj ste počeli preostalih 23 ur?« pravi trener. Če je preostalih 23 ur za v smeti, ne morete pričakovati, da bo potem trener vse to popravil.

Gunnar je za revijo HoolywoodLife med drugim povedal tudi, kakšne treninge pripravlja svojim varovancem. Poudarja, da je dobro vključevati tako kardio kot trening za moč ter treninge menjati.

In še enkrat, kako pomembno je vse, kar počneš izven telovadnice oz. po ali pred treningom: kako poskrbiš za okrevanje, spanje itn. Telo se ne krepi medtem ko dviguješ uteži, pravi, telo se krepi po treningu. Včasih je bolje spustiti eno vadbo in si namesto tega privoščiti 30 minut več spanca.

Za konec še primer treninga:
  • Mrtvi dvig z utežmi ali z drogom. 8 ponovitev, 2-3 krogi.
  • Tek v stran. 20-30 sekund, 2-3 krogi.
  • Deska. 1 minuta.
  • Skleki na klopci. 12-20 ponovitev, 2-3 krogi.
  • Zgibi. Uporabite lahko TRX. 10-12 ponovitev, 2-3 krogi.

 

 

 

 

 

 

In jasno je, da se je njeno trdo delo obrestovalo.