Kako do fit telesa? Brez izgovorov in s TEM trenerjem

Kako do fit telesa? Brez izgovorov in s TEM trenerjem (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
23. 2. 2021 Promocijsko sporočilo

Lepo izklesani „radiatorčki“, čvrsta zadnjica, izoblikovani bicepsi in tricepsi, da o kvadrih sploh ne govorimo. Ne to ni Arnold Schwarzenegger, ampak postavni slovenski igralec in fitnes trener Andrei Lenart, s katerim lahko na M SOSESKI tudi vi okrepite svoje telo.

Kje? Na novi vsebinski platformi www.msoseska.tv, kjer je na voljo vrsta uporabnih živih video vsebin z različnih Mercatorjevih družbenih omrežij - Instagrama, Facebooka, YouTuba, TikToka in Pinteresta.
Promocijsko gradivo

Lenart je za M SOSESKO pripravil sklope različno dolgih in intenzivnih vaj za celotno telo, ki jih brez težav izvajate doma.

»K ogledu oddaje vabim vse, ki bi si želeli bolj funkcionalno in fit telo, a za to morda nimajo časa, znanja, motivacije. Za 4-minutno vadbo, za katero ne potrebuješ nobenih pripomočkov in jo lahko izvajaš kjerkoli, res ni izgovorov,« je poudaril Lenart.

Vsi vemo, da redna vadba ni namenjena zgolj temu, da izklešemo svoje telo, ampak z njo skrbimo tudi za splošno dobro počutje. Zato brez izgovorov vstanite in zamigajte. Potenje ni rezervirano le za vroče poletne dni. Ob rednem, vestnem in pravilnem izvajanju vaj, boste zagotovo ponosni na rezultat.

Le v nekaj minutah do mišic

Če še ne veste, kako v le nekaj minutah nadgraditi svoje fizične sposobnosti, zaupajte Lenartu. V oddaji Fit brez izgovorov z Lenartom bo pokazal, kako pravilno izvajati vaje, kar je ključno za vadbo brez poškodb, kako z nekaj intenzivnimi gibi okrepiti mišice ali pa premagati okorelost od sedenja za računalnikom. »Že samo v štirih minutah na dan lahko naredite nekaj zase. Majhni koraki v pravo smer pa lahko vodijo do velikih sprememb,« je še dodal Lenart.

Zato brez izgovorov preklopite na www.msoseska.tv.
Promocijsko gradivo