Moj aktivni plan 2020: Spoznajte osebno trenerko in prehranskega strokovnjaka, ki pomagata pri preobrazbi!

Moj aktivni plan 2020: Spoznajte osebno trenerko in prehranskega strokovnjaka, ki pomagata pri preobrazbi! (foto: profimedia) profimedia
24. 3. 2020

Če spremljate Moj aktivni plan 2020, že veste, da dekletom pri preobrazbi pomaga osebna trenerka in kineziologinja ter prehranski strokovnjak in farmacevt. Spoznajmo ju od blizu. 

Motivacijo in voljo do vadbe našim kandidatkam vliva Atina

Atina Grizold je po izobrazbi kineziologinja, v preteklosti pa jo je že od malega spremljal šport. To je prenesla v osebno trenerstvo. Veselje do gibanja in pozitivno energijo želi prenesti tudi na svoje vadeče, naj bo to preko pilatesa, funkcionalnih vadb ali posamično. 

Danijel Čančarević

Kako bo pomagala našim kandidatkam, ki se že pridno potijo, pa preverite v videu: Atina Grizold - kineziologinja in osebna trenerka

Če želite, da vam Atina priskoči na pomoč pri vadbi, jo lahko konktaktirate na: atina.grizold1996@gmail.com
Niko skrbi za prehrano naših deklet

Niko Popović je farmacevt in prehranski svetovalec s certifikatom Precision Nutrition (Pn1). Njegova skrivnost? Ne prisega na nobeno dieto, ampak k spremembi prehrani pristopa z  enostavnimi, izvedljivimi in trajnostnimi navadami.  

Danijel Čančarević

Kako bo pomagal kandidatkam, preverite v videu: Niko Popović - prehranski strokovnjak

POSEBNA PONUDBA!

Za bralce našega portala je Niko pripravil posebno ponudbo skupinskega svetovanja, pri katerem skupino petih do desetih kandidatov dva meseca vodi skozi tedenske izzive, odgovarja na vprašanja in daje točna navodila, kako izboljšati svoje prehranske navade.

Pravi, da je ob uvajanju povsem preprostih sprememb v tem obdobju realno pričakovati izgubo 3-5 kilogramov (ravno prav za poletno postavo 😊). Še bolj pomembno pa je, da bodo kandidati po dveh mesecih imeli vse znanje, da sami nadaljujejo z zdravimi navadami po zaključku programa.

Program se bo odvijal zgolj preko elektronskih/telefonskih stikov, zato je še posebej primeren v trenutnem obdobju. Cena je samo 19 € na mesec. Ker se pričakuje veliko povpraševanja, je število mest omejeno.

Prijave zbira na: niko@zdravenavade.si (zadeva: Skupinsko svetovanje).