TO so najboljši položaji za JUTRANJI SEKS!

TO so najboljši položaji za JUTRANJI SEKS! (foto: Profimedia) Profimedia
27. 9. 2021

Po jutru se dan pozna! Če že jutro začnete s seksom, vaš dan ne more biti preveč slab. Predstavljamo vam položaje, ki so idealni za jutranji seks.

Žličkanje

Eden najbolj praktičnih jutranjih položajev je nedvomno "žličkanje". Sploh, če sta s partnerjem zjutraj še nekoliko bolj zaspana in vama ni do prezahtevnih položajev. Položaj je udoben in enostaven, ko sta nekoliko bolj razgreta, pa se seveda lahko premakneta tudi v druge položaje.

Kavbojski položaj 

Odlična izbira za jutra, ko je ona že budna in polna energije, on pa bi rad še malo poležaval. Še eden izmed zelo znanih položajev; moški leži na hrbtu, ženska pa ga zajaha. Kavbojski položaj sodi tudi med položaje, pri katerih pokurite največ kalorij.

Prirejen misijonarski položaj

Misijonarski položaj je še vedno eden najbolj priljubljenih in uporabljenih med pari po vsem svetu. Če pa si ga želite nekoliko popestriti, ga priredite tako, da ima ona stopala na njegovih ramenih. Tako bosta že navsezgodaj zjutraj lahko prebudila tako, da se globooooko začutita. 

Združite prijetno s koristnim - Seks pod tušem!

Če se vama preveč mudi v službo, da bi si lahko vzela za čas za jutranje aktivnosti v postelji, združita prijetno s koristnim. Privoščita si seks pod tušem! Tako bosta ubila dve muhi na en mah; doživela orgazem in se pripravila za službo.

Ne glede na to, za kateri položaj se odločite, smo prepričani, da bo to vaša nova najljubša jutranja aktivnost, zaradi katere se boste z veseljem zbudili prej, kakor sicer.