Najboljše športne aktivnosti za pare

Najboljše športne aktivnosti za pare (foto: profimedia) profimedia
18. 1. 2020

Par, ki športa skupaj, ostane skupaj? Ja morda pa res drži tale male prikrojeni rek, da pari, ki imajo skupne hobije ohranjajo vezo bolj trdno in zabavno.In če se malo pošalimo - če se partija tenisa med partnerjema ne konča z grožnja z ločitvijo, potem sta res ustvarjena za skupaj.

Športi z loparjem

Tenis, namizni tenis, badminton, skvoš,… so odlične športne aktivnosti za pare, saj partnerja lahko igrata en proti drugemu. Ne pozabite, da obstaja pri vseh športih z loparjem tudi igra dvojic, kjer lahko s partnerjem premagata vašo najboljšo prijateljico in njenega moža ali ženo.

Veslanje

Photo by Razvan Chisu on Unsplash

Kajak, kanu ali kakršen drugi čoln na vesla je idealna priložnost, da se partnerja uskladita saj morata veslati v istem ritmu. Pa priznajte, da je veslanje po vodi v majhnem čolnu zelo romantična stvar. Poglejte še 11 navad parov, ki imajo zdrav odnos.

Hoja v naravi

Photo by Toa Heftiba on Unsplash

Hoja v hribe, po ravnem, treking ali čez drn in strn, ...saj ni važno, pomembno je le, da je poleg vas ljubljena oseba. Med hojo se lahko partnerja vse pogovorita, lahko pa imata samo tiste svoje tihe, a pomembne trenutke in uživata v naravi in miru.

Ples

Od plesalcev v paru se obojestransko pričakuje usklajenost, zaupanje, prilagodljivost ter predanost, kar je zelo podobno kot pri ljubezenskih parih. Pri plesu se tudi boste neizmerno zabavali in uživali v tistem pravem pomenu besede. Preberite še članek - 5 znakov, da-ste v zdravem razmerju.

Kolesarjenje

Photo by Everton Vila on Unsplash

Rekreativna vožnja s kolesom je prav tako odlična aktivnost v dvoje, saj ni potrebno nekega predznanja, ker znamo vsi voziti kolo že od otroštva. Med kolesarjenjem se lahko pogovarjamo, pojemo, vmes skočimo na kavo in brez besed gledamo sončni zahod.

Drsanje, rolanje, kotalkanje

Naštete stvari so zelo dobre za vaši nogi in zadnjo plat. Predvsem drsanje z ljubljeno osebo pa je lahko tudi zelo romantično.

Šah

profimedia

Šah seveda ni šport ampak je že stoletja najboljša miselna igra na svetu. Zanimiv za pare je v tem, da ne odločajo mišice, kjer so moški dominantnejši, ampak možgani. Šah lahko svojim dragim igrate tudi preko mobilnega telefona.

Preberite še: Za ženske, ki najdejo svoj navdih v naravi ali Ideja za kratek vzpon na Sv. Lovrenc nad Polhovim Gradcem, kjer lahko z možem naredita lepe fotografije.