VIDEO: Imeli smo fantastičen Elanov smučarski dan na Krvavcu

VIDEO: Imeli smo fantastičen Elanov smučarski dan na Krvavcu (foto: Tamara Macura) Tamara Macura
16. 1. 2020

V sodelovanju z Elanom in spletno stranjo aktivni.si smo tudi letos organizirali smučarski dan na Krvavcu. 

Med vsemi, ki ste na aktivni.si sestavili svoj Elanov stajling, smo izbrali 10 srečnežev, ki so se 10. januarja v spremstvu dveh demonstratorjev slovenske smučarske vrste podali po belih strminah. Z njuno pomočjo so izpilili svojo smučarsko tehniko, zavoje in se naučili česa novega. Poleg tega so nagrajenci lahko testirali najnovejše smuči iz Elanove kolekcije in prvi preizkusili, kako se zares obnesejo na snegu. 

Tamara Macura

Da je bil užitek na zasneženih in s soncem obsijanih progah še večji, smo udeležence presenetili s super nagradami. Nihče ni domov odšel praznih rok. 

Zmagovalec si je z natančnim podiranjem kegljev prislužil smuči iz serije Amphibio, ostali pa tolažilne nagrade, kot so bufi, trakovi, vazelini za ustnice in drugi dodatki k smučarski opremi. 

Vsem udeležencem in Elanovi ekipi se zahvaljujemo za nepozaben dan in zabavo na snegu! Kako smo se imeli, pa si oglejte v videu. 
Preverite tudi: Za smučarje: s to rešitvijo boste lahko delali popolne zavoje ali pa Uganete, kateri nenavaden okras je tokrat pristal na smučeh? (Končno na svoj račun pridejo tudi ženske!)