To so trije razlogi, zakaj bi se še danes vpisali v fitnes (in tam športali v hladnih mesecih)

To so trije razlogi, zakaj bi se še danes vpisali v fitnes (in tam športali v hladnih mesecih) (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
15. 10. 2021 Promocijsko sporočilo

Ker je edino, kar tvegate, to, da končno pridete v formo, in edino, kar lahko izgubite, vaši kilogrami.

Iščete rekreacijo, ki vas bo čez zimo ohranjala v formi, a v poplavi fitnesov še vedno niste našli pravega, ki bi vam bil pisan na kožo?

Če želite trenirati na najsodobnejših napravah in poleg tega izkoristiti še strokovno svetovanje, kako izboljšati svoj trening, preizkusite Športni center Millenium, kjer vas pričakuje vse to.

Imamo tri razloge, zakaj je to prava izbira za vas:

1. Strokovnost in moderna oprema

Vsi trenerji so diplomanti Fakultete za šport in s stalnim strokovnim usposabljanjem skrbijo za visok nivo strokovnega znanja, medtem ko sodobna oprema ob dobri motivaciji še dodatno poskrbi za hitrejše doseganje zastavljenih ciljev.

2. Prostor brez obsojajočih pogledov

"Naši obiskovalci med seboj ne merijo mišic, ampak jih druži skupen cilj in želja po dobrem rekreativnem treningu, prijetnem okolju in mirni atmosferi," pravijo v Športnem centru Millenium.

3. Enostaven dostop ter čisti in urejeni prostori

Športni center Millenium se nahaja med dvema vpadnicama ob ljubljanski obvoznici (Šmartinska in Letališka cesta). Ima lastno parkirišče, v neposredni bližini pa je tudi parkirna hiša BTC City.

Ker je dobro počutje predpogoj za dober trening, so njihovi prostori sodobno opremljeni, čisti, urejeni, vzdrževani in nikoli prenatrpani.

Promocijsko gradivo

Ne spreglejte ugodnosti za nove člane, ki trajajo vse do konca oktobra:

Ob nakupu mesečne, trimesečne ali letne vstopnice za fitnes, lahko izkoristite naslednje ugodnosti:

  • Gratis predstavitveni trening
  • Gratis meritev telesne sestave
  • 50 % popusta na pripravo individualnega progama vadbe
Rezervirajte si svoj predstavitveni trening na millenium-btc.si.