Takoj ko vstane, popije magični napitek, nikoli pa ne zaužije tega živila: To je skrivnost popolne linije Gisele Bündchen

19. 3. 2024
Deli
Pred kratkim se je  Gisele odločila, da "odgrne zastor svoje zdravstvene in fitnes rutine" in razkrila, kako ji uspe pri 43 letih izgledati tako dobro. (foto: Profimedia)
Profimedia

To je živilo, ki ga supermodel nikoli ne zaužije.

Supermodel Gisele Bündchen je pogosto v središču pozornosti medijev zaradi svoje popolne linije, o kateri sanjajo številne ženske po vsem svetu.

Pred kratkim se je odločila, da "odgrne zastor svoje zdravstvene in fitnes rutine" in razkrila, kako ji uspe pri 43 letih izgledati tako dobro.

Ne spreglejte:

Manekenka je v intervjuju razkrila, da trenira šest dni na teden. 

"Obožujem pilates, pred tremi leti sem imela operacijo hrbta, ta vadba pa mi pomaga ohranjati zdravo srce. Rada se gibam zunaj: deskanje, plavanje, jahanje, odbojka. Ko sem na dopustu, počnem vse to in še več ", je pojasnila.

Razkrila je tudi, da dviguje uteži približno dva dni na teden in izvaja kardio vadbo približno dva dni na teden. Poleg tega Gisele Bündchen svojega psa dvakrat na dan sprehodi več kilometrov.

Gisele začne svoj dan ob 5. uri zjutraj z "mlačno vodo z malo limone in keltske soli," nato pa "rada jé jajca", vendar jih prakticira le, če je ta dan imela trening.

"Rada imam tudi avokado. Včasih spijem smoothie. Vedno naredim mandljevo pasto, da imam nekaj beljakovin", je dejala.

Jasno je povedala, da nikoli ne uživa belega sladkorja, sestavino pa je poimenovala "strup".

"Obstaja toliko drugih načinov, kako lahko sladkate svoje obroke. Med, javorjev sirup, datlji", je rekla Gisele.

Gisele Bündchen in Tom Brady, ki sta ločena, imata dva otroka, in ker je okoli njiju veliko obveznosti, priznava, da ji je "težko" usklajevati življenje in kariero zaposlene matere.

"Ko so moji otroci z menoj, imajo toliko dejavnosti.. Težko je uskladiti toliko urnikov. Zame je vsak dan najpomembneje, da si najprej na obraz nataknem kisikovo masko", je povedala. Gisele Bündchen svojim sledilcem na Instagramu redno daje vpogled v svojo zdravo rutino, mnoge pa je razveselila, ko je priznala, da trenira jiu-jitsu.

Preberite še: Zmanjšajte jih na minimum: 3 vrste živil, ki najbolj škodujejo zdravju ledvic

 

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ