Zajtrki, ki jih lahko vključite v svojo dieto

Zajtrki, ki jih lahko vključite v svojo dieto (foto: Profimedia) Profimedia
13. 5. 2017

Zajtrk je odličen začetek dneva, če pa je po vrhu vsega še zdrav, ste že na pol poti do zmage. Potešite lakoto s preprostimi recepti.

Ovsena kaša z medom in cimetom – kaša vam dalj časa daje občutek sitosti, kar vpliva na zmanjšanje nezdravih poželenj med dnevom.

kaša

Jabolka in grški jogurt - ne sliši se ravno revolucionarno, a zaleže. Dodajte še chia semena za dnevni odmerek energije in vaš zajtrk je pripravljen.

jogurt

Omleta iz beljaka in zelenjava – dobra stran takšnega zajtrka je, da lahko zelenjavo vedno prilagodite in ne zapadete v dolgočasno rutino.

jajca

Beljakovinski smuti - mi prisegamo na jagode in borovnice s sojimim mlekom, vi pa kombinirajte sestavine po svojem okusu.

smuti

Losos s krompirjem - Nenavaden zajtrk, vendar ob zdravi prehrani in vadbi pomaga izgubljati kilograme. Tistim, ki imate zapolnjen urnik do zadnje minute priporočamo, da si obrok pripravite vnaprej. Tako ga boste lahko zaužili prav vsak dan.

losos

Imate tudi sami izvirne ideje v kuhinji? Prijavite se na natečaj Delite z nami svoj izviren recept z žiti, kašami, mokami, kosmiči ... in osvojite lepe nagrade.

Preberite tudi: