Začenja se brezplačna šola teka

13. 3. 2012 Promocijsko sporočilo

Si  želiš treninga pod nadzorom kondicijskega trenerja in sprostitve v prijetni družbi? V začetku aprila se lahko pridružiš adidasovi brezplačni šoli teka, ki bo začetnikom in naprednim tekačem omogočila edinstveno možnost priprave na ljubljanski maraton pod strokovnim nadzorom trenerja.

Priprave na ljubljanski maraton

V adidasovi šoli teka, ki bo zaživela v začetku aprila, bodo začetniki in napredni tekači na profesionalnih treningih premagovali kilometre do končnega cilja – ljubljanskega maratona.

60 udeležencev v Ljubljani in 30 v Celju bo tako enkrat tedensko pililo svoj tekaški korak v naravi in na urbanih površinah ter se izobraževalo na področju primerne opreme, obutve in pravilne prehrane.

Za motivacijo bo poskrbel trener Blaž Strožer, ki se projekta loteva z veliko navdušenja: ''Šola bo, poleg kondicijskega treninga, namenjena tudi poučevanju osnov teka, informiranju o pripravah na tekaške dogodke in pravilni prehrani za aktivno življenje. Predvsem si želim, da bi vsi udeleženci šole tek sprejeli kot prijeten način sproščanja,'' še dodaja kondicijski trener z ljubljanske Fakultete za šport, ki bo poleg treninga tekačem pripravil še celotedenski program individualnih treningov.

Adidas je za udeležence pripravil tudi številna presenečenja in kupone

Tekaški navdušenci se šoli teka lahko pridružite do 28. marca

Prijavite se lahko na e-mail naslov: slovenija.info@adidas.com, za več informacij pa obiščete prodajalne Tomas Sport in Facebook stran Superge.si.

Na e-mail naslov posredujte naslednje podatke:

  • ime in priimek,
  • starost,
  • težo,
  • katero razdaljo nameravate preteči na ljubljanskem maratonu (10 km, 21 km ali 42 km),
  • kolikokrat tedensko tečete,
  • koliko časa porabite za trening na dan,
  • ali uporabljate merilnik srčnega utripa,
  • kako dolgo se že ukvarjate s tekom,
  • kje bi radi obiskali šolo teka: v Celju ali v Ljubljani.

Pohitite, število mest je omejeno!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri