Mislila je, da je predebela za potovanja, sedaj na TikToku svetuje o potovanjih, primernih za pretežke ljudi

Mislila je, da je predebela za potovanja, sedaj na TikToku svetuje o potovanjih, primernih za pretežke ljudi (foto: profimedia) profimedia
9. 11. 2022

29-letna Kirsty Leanne je vedno mislila, da je za potovanja pretežka, vendar je sedaj njeno prepričanje drugačno. Kaj se je spremenilo?

Njena želja po potovanju se je pojavila leta 2012, ko je Kirsty opravila izmenjavo v tujini. Ugotovila je, da bi se rada odpravila še kam in videla več držav. Vendar je željo hitro opustila, saj je mislila, da jo pri tem ovira teža in je zanjo potovati skoraj nemogoče. 

Nekega dne pa jo je presunilo: ne bo zapostavljala svojega življenja zaradi njene teže. Zato je začela brskati za nastanitvami in aktivnostmi, ki bi bile primerne tudi za obilnejše ljudi, vendar je naletela na razočaranje - informacij je bilo zelo zelo malo. 

Odločila se je, da bo to spremenila. 

Na družbenem omrežju TikTok je začela ustvarjati videe, kjer s sledilci deli nasvete za potovanja za prekomerno težke osebe. Do leta 2019 je postala tako popularna, da je pustila redno službo in se ukvarjala le še s TikTokom. Ženskam želi predati sporočilo, da lahko tudi s svojo težo počnejo marsikaj, hujšanje ni vedno predpogoj. 

Želi si, da bi bi javni kraji podali več informacij glede tega, kakšna sedišča ponujajo, in da bi moralo postati vsem v navadi, da lahko pokličejo v restavracijo in se prepričajo, ali so mize in stoli dovolj udobni zanje. Tako bi ljudje z veliko odvečne teže vedeli, kaj lahko pričakujejo. 

Njeni najbolj priljubljeni videi so tisti, v katerih prikazuje in opisuje letalske sedeže, saj je to običajno prva skrb takšnih oseb. 

Komentarji na njene vsebine so zelo različni. Veliko ima pozitivnih, v kateri se ji osebe zahvaljujejo, da jih je motivirala za prvi polet z letalom ali za razne izlete. Drugi pa ji pišejo, naj preneha deliti sporočilo, da je povsem vredu biti debel in ni potrebno ukrepati. 

Preverite njeno vsebino in ocenite sami. 

@kirstyleannetravels *DISCLAIMER: seatbelt lengths can vary depending on whether or not they’re damaged. If they’re frayed they get trimmed down and so this will not be the same for every seatbelt. This information is based off of multiple flights with each airline (as well as the info they give online, if they give any). I’ve given my size for reference but obviously everyone’s bodies sit differently, so this may not be the same for everyone. It’s just a rough guide for those that may need it ❤️✈️ #plussizetravel #plussize #plussizetraveller #plussizetraveler #plussizetraveltips #plussizetraveltoo #fattravels #flyingwhilefat #travelingwhilefat #travellingwhilefat #seatbeltextenders #seatbeltextensions ♬ Made You Look - Meghan Trainor