KUHANJE, PEČENJE, PREIZKUŠANJE RECEPTOV ...Se spomnite, ko je kmalu potem, ko smo bili primorani ostati doma, zadišalo iz naših kuhinj po nam ljubih jedeh, ki smo si jih končno lahko privoščili v miru? Pa vse sladice, ki smo jih ustvarjali prvič in nešteto vrst kruha v naših domačih pekarnah ... Ne pravimo, da bi morali tudi sedaj vsak dan speči kruh, sem in tja pa bi se prileglo za zajtrk namazati med na svež še topel kos kruha, kajne? Ciljamo predvsem na to, da skušajte tudi v hitrem življenjskem tempu, v katerega ste se vrnili, najti čas za kuhanje in pripravo domačih obrokov. V restavraciji ne boste nikoli dobili tako zdravih stvari, kot jih naredite doma in tudi telo vam bo hvaležno.
Preverite tudi Razlogi za prenajedanje, ki niso povezani s čustvi ali pa Kaj se zgodi v telesu, ko zaužijemo čebulo?
A. H.