Arnold Schwarzenegger pod krinko deli fitnes nasvete

Terminator skrbi za pravilno izvedbo fitnes vaj (foto: Arnold Schwarzenegger @ YouTube) Arnold Schwarzenegger @ YouTube
22. 1. 2014

Terminator tokrat pod krinko fitnes guruja.

Arnold Schwarzenegger si je nadel umetne brke, lasuljo in kapo za najbolj neprepričljivo krinko, ki pa je bila očitno vseeno dovolj, da ga na fitnesu Gold's Gym v Kaliforniji obiskovalci večinoma niso čisto takoj prepoznali. No, vsaj ne vsi.

Duhovito se je vključil v dnevne treninge rekreativnih športnikov kot fitnes inštruktor Howard. Skrita kamera se je odvijala v sklopu programa After School All-Stars, s katerim nudijo otrokom in mladini kvalitetne, predvsem pa zdrave opcije za preživljanje prostega časa. 

Mimogrede, Arnold se je obenem tudi ponudil portalu Reddit za njihovo redno Ask Me Anything (Vprašajte me karkoli) seanso. Vprašanje, ki ga je dobil: Na katero od vseh stvari, zaradi katerih ste slavni, ste najbolj in na katero najmanj ponosni? Arnold je odgovoril takole:

"Najbolj sem ponosen, da sem bil dovolj pameten in sem migriral v najboljšo državo na svetu, kjer sem lahko uresničil svoje sanje, najmanj pa sem ponosen na napake, ki ste jih storil in s katerimi sem povzročil, da je moja družina razpadla."

Se strinjamo, da je Arnold car?