Zakaj po izzivu s počepi ne boste imeli zadnjice kot Kim Kardashian?

21. 12. 2019

Če ste ravno sredi izziva, ki po enem mesecu obljublja popolnoma spremenjeno zadnjico, se malce ustavite in spremenite pričakovanja. To se namreč ne bo zgodilo.

Slika 1/3

30 DNEVNI IZZIV, VEČJA ZADNJICA?

Ne ravno. Drži, da za dosego cilja potrebujete doslednost, kar vam izziv nudi, vendar potrebujete tudi različne gibe, da bi oblikovali mišice zadnjice. Samo počep ne bo zadostvoval.

Ko mesečni izziv spodbudi nekoga, ki je opustil vadbo, da ponovno začne trenirati in vsak dan vsaj nekaj minut posveti gibanju, služi svojemu namenu in spodbuja k cilju. A omenjen izziv s počepi ne bo oblikoval samo zadnjice, ampak bo (ob pravilnem izvajanju) okrepil tudi trup, noge in stabilnost bokov.

Za oblikovanje zadnjice boste morali vključiti tudi druge bolj specifične vaje. Omejiti morate svoja pričakovanja, saj v 30 dneh ne boste imeli zadnjice, kot si jo želite. Lahko pa ste na dobri poti do tja. Razlika je že v tem, da se bodo rezultati prej (npr. po nekaj tednih) poznali pri nekomu, ki že ima nekaj oblikovanih mišic kot pri nekomu, ki začne iz nič in se prvi znaki spreminjanja telesa lahko pokažejo po dveh mesecih.

profimedia