"Bila sem z več kot 100 poročenimi moškimi in vsi so mi rekli, da varajo žene iz tega razloga"

8. 5. 2024
Deli
"Bila sem z več kot 100 poročenimi moškimi in vsi so mi rekli, da varajo žene iz tega razloga" (foto: Profimedia)
Profimedia

Zakaj moški varajo? To naj bi počeli iz enega razloga...

Vsako razmerje prej ali slej naleti na težke trenutke, morda celo situacije, ki jih težko prebolimo. Ena takih situacij je zagotovo varanje, ki je v veliko primerih tudi povod za razhod. Kaj pa je razlog? Zakaj do varanja pravzaprav pride?

Ne spreglejte:

Ženska, ki je spala s preko 100 poročenimi moškimi

52-letna Gweneth Lee je na svojih družbenih omrežjih brez sramu priznala, da ima pogosto intimne odnose s poročenimi moškimi. Spala je že z več kot 100 takimi posamezniki. "Zunaj je veliko moških, ki imajo afere. Filmski producenti, podjetniki... To je le nekaj moških, s katerimi se trenutno videvam, in vsak od njih si poleg žene želi še eno žensko," je pojasnila.

Povedala je tudi, da ima najraje bogate, široko razgledane moške. Od svojih ljubimcev pogosto prejema tudi draga darila. "Dobivam draga oblačila in nakit. Pred kratkim mi je eden od moških podaril avto," se je pohvalila.

Zakaj moški varajo?

Po besedah Gweneth naj bi glavni razlog za skok čez plot bil dolgčas. Moški naj bi se po njenem mnenju svojih partneric preprosto naveličali. "Siti so njihovih obrazov, siti so njihovih teles, siti so pogovorov z njimi. Kdo bi si želel ves svoj čas preživeti z eno osebo? Bila sem z več kot 100 poročenimi moškimi in vsi razen enega so mi rekli, da so z menoj zato, ker jih njihove žene dolgočasijo."

Razkrila je tudi, da je jesen obdobje, v katerem je največ prešuštva, saj vrnitev otrok v šole in na fakultete staršem prinese več prostega časa. "Moški svojim ženam najpogosteje rečejo, da so na sestankih, potem pa se odpravijo na zmenek z mano," je povedala.

Brez slabe vesti

Zanimivo je tudi, da Gweneth za svoja dejanja nima slabe vesti. "Žene mojih ljubimcev ne vedo zame, a mene to ne zanima. Zakaj bi se morala počutiti krivo? Zvestoba je odgovornost moža, ne mene," pravi.

Nekatere ženske pa njena dejanja vseeno obsojajo. "Nekatere ženske so jezne name. Nekatere so se obrnile proti meni. Enkrat me je ena ženska udarila in me obtožila, da uničujem družine. Razmišljam o ljudeh, ki me kritizirajo, in se ob tem sprašujem, če tudi sami hrepenijo po bolj razburljivem življenju," je še zaključila.

Vir: stil.kurir.rs

Novo na Metroplay: Zakaj so mladi danes vse manj aktivni? | Športne igre mladih