5 trikov, s katerimi boste decembra poskrbeli za svoje zdravje

11. 12. 2021

Verjetno se v tem prazničnem obdobju ne želite počutiti slabo, kajne? Ali celo zboleti. Zato smo pripravili nekaj nasvetov, ki se nanašajo na vsa pomembna področja. 

Slika 1/5

PRILAGODITE MISELNOST

Decembra gre predvsem za druženja ob dobri hrani in pijači ter sproščanje. Da bo to za vas čudovit mesec, morate imeti pravo miselnost. 

Kako se boste decembra prehranjevali? Z veliko gotovostjo lahko rečemo, da verjetno malo manj zdravo kot običajno, saj boste obkroženi s slaščicami in sladkarijami. Pa vendar, kako boste gledali na to? Se boste kaznovali in obremenjevali za vsak piškot? Ali boste raje poskrbeli, da boste jedli uravnoteženo prehrano in si pač dovolili na zabavah v omejenih količinah jesti tudi sladko in manj zdravo?

Potem je tu še kar nekaj opravkov, ki vas čakajo in seveda darila ... Ne dovolite, da vam stres in izčrpanost prideta do živega. Redno si vzemite čas za počitek in aktivnosti, ki vas sprostijo. Le tako boste imeli veliko energije čez cel mesec.

Profimedia

Preverite tudi Zato kave ni priporočljivo pogrevati v mikrovalovni pečici ali pa FOTO: Ko vam kosmatinci "pokvarijo" praznike

Vir: Roam and thrive