Pri svojih 52. letih ima telo kot najstnica: To je skrivnost njenega 20-letnega videza in jed, s katero ji je uspelo shujšati ter spraviti telo v formo

11. 2. 2024
Deli
Severina že leta ohranja dekliško linijo, sedaj pa je razkrila, kaj je in koliko telovadi. (foto: Instagram/Severina (Posnetek zaslona))
Instagram/Severina (Posnetek zaslona)

Severina že leta ohranja dekliško linijo, sedaj pa je razkrila, kaj je in koliko telovadi.

 

Čeprav bo čez le dva meseca dopolnila 52 let, Severina ne kaže, da je zakorakala v šesto desetletje.

Ne spreglejte: 

Priljubljena pevka se je zjutraj na občinskem sodišču pojavila v kombinaciji, ki je poudarila njen vitek pas, mnogi pa se sprašujejo, kako ohranja dekliško postavo in težo, ki se v zadnjih 20 letih skoraj ni spremenila.

Že zdavnaj sem se odločila, da telesa ne bom nasičila s toksini. Nekako se mi zdi, da sem na dobri poti, da jih popolnoma izločim iz prehrane. Ampak zelo rada jem in lahko pojem veliko,« je pred tem za Exkluziv povedala Severina.

Severina je razkrila, da poje pet manjših obrokov na dan, povedala pa je tudi, da ima rada sadje in zelenjavo.

»Zelo rada jem veliko sadja, pa tudi zelenjave, pravzaprav jem vse. V zadnjem času veliko sadja, zdaj pa jem vse gozdne sadeže, melone, lubenice,« je povedala v istem intervjuju. Dan začne s sadno-zelenjavnim smutijem, rada pa spije zeleni čaj.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

"Korenje, rdeča pesa, maline, jagode, borovnice, robide, včasih zmešana z mandljevim mlekom, včasih pa dam malo banane, da je gostota, lahko pa je dobra tudi brez nje," je povedala Severina.

Za zajtrk poje tri jajca, za kosilo ribji file, za večerjo pa sadje. Njena najljubša jed je suši, in ko je hujšala, je redno jedla ribe.

Severina seveda redno telovadi, ne le zaradi svojega videza, temveč tudi zato, da vzdržuje kondicijo za nastope, kjer redno pleše in skače po več ur.

Pred tem je razkrila, da se vsak dan vsaj pol ure sprehodi, glede na urnik pa tudi trenira v fitnesu.

"Nisem tip, ki bi vsak dan hodil v telovadnico. Imam lepo postavo, tako da mi zadostuje tudi enkrat na teden, če pa se pripravljam na turnejo, grem trikrat ali štirikrat,« je povedala pevka.

Preberite še: Nebeška jogurtova pita: enostavna sladica, ki bo očarala vso družino

Novo na Metroplay: "Ljudje smo vedno bolj odprti za psihoterapijo" | Drago Švajger