Če hujšate, vsak večer pojejte to: preprost in poceni recept, zaradi katerega se bodo odvečni kilogrami topili

14. 5. 2024
Deli
Če hujšate, vsak večer pojejte to: preprost in poceni recept, zaradi katerega se bodo odvečni kilogrami topili (foto: Instagram @aliceliveing (Posnetek zaslona))
Instagram @aliceliveing (Posnetek zaslona)

Nad rezultati boste navdušeni!

"Matematika hujšanja" je v teoriji precej preprosta: zaužiti moramo manj kalorij, kot jih porabimo. To lahko pomeni, da v svoj jedilnik vpeljemo energijsko revnejša živila, ali pa povečamo količino gibanja, s katerim bomo porabili več energije.

Če se držimo osnovnih pravil, pa k dodatni izgubi kilogramov lahko pripomorejo tudi določeni triki. Eden od takih je preprosta večerja, ki jo pripravite le v nekaj minutah.

Ne spreglejte:

Večerja za topljenje kilogramov

Kako torej pripraviti to "čudežno" večerjo? Potrebujete skodelico kefirja, srednje veliko jabolko in čajno žličko cimeta. Jabolko preprosto operite in naribate, nato pa jo vmešajte v kefir. Na koncu primešajte še cimet in vse skupaj pojéjte.

Kefir je odličen vir probiotikov, ki bo poskrbel za zdravo prebavo, preprečil napihnjenost in pripomogel k ravnemu trebuhu. Jabolko vsebuje veliko vlaknin, ki bodo pripomogle k občutku sitosti in hkrati še dodatno izboljšale delovanje prebave. 

Seveda je takšna večerja le pika na i ustreznemu življenjskemu slogu, ki vključuje zadostno mero gibanja, uravnoteženo prehrano, uravnavanje stresa ter druge pomembne komponente. V kolikor imate kakršne koli zdravstvene težave, se pred uživanjem posvetujte s strokovnjakom.

Vir: stil.kurir.rs

Novo na Metroplay: Zakaj so mladi danes vse manj aktivni? | Športne igre mladih

Preberite tudi