Potrebujete le 3 dni in vaš trebuh bo raven kot deska: ta večerja topi maščobo in uravnava prebavo

2. 7. 2024
Deli
Potrebujete le 3 dni in vaš trebuh bo raven kot deska: ta večerja topi maščobo in uravnava prebavo (foto: Instagram @gracebeverly (Posnetek zaslona))
Instagram @gracebeverly (Posnetek zaslona)

Tri dni zapored si privoščite to večerjo. Nad rezultati boste navdušeni!

Oblika telesa je v veliki meri odvisna od kombinacije genetike, strukture telesa ter življenjskega sloga. Če uživamo več kalorij, kot jih porabljamo, bomo pridobivali odvečne kilograme, če pa je naša poraba kalorij večja od uživanja, bomo hujšali. 

Ne spreglejte:

Matematika hujšanja je v teoriji zelo preprosta, a če se želite še dodatno znebiti maščobnih oblog na predelu trebuha, vam lahko pomaga ta preprosta večerja. Ne samo, da pripomore k hujšanju, hkrati je tudi polna vitaminov ter uravnava prebavo in preprečuje napihnjenost. Uživajte jo tri dni zapored.

Potrebujete:

  • 1 manjšo glavo zelja
  • 2 srednje veliki glavi rdeče pese
  • 2 korenčka
  • limonin sok
  • 5 žlic olivnega olja

Priprava:

Naribajte zelje, peso in korenček. Zelenjavi dodajte malo začimb po vašem okusu, potem pa vse skupaj zmešajte. Nato odcedite odvečno tekočino in solato prelijte s sokom ene limone. Na koncu dodajte olivno olje in vaša večerja je pripravljena.

Solato jejte vsaj tri ure pred spanjem. Uživajte jo najmanj tri dni zapored, če vam je okusna, pa lahko seveda tudi dlje. V primeru kakršnih koli zdravstvenih težav ali vprašanj se pred uživanjem posvetujte s strokovnjakom. Seveda pa ne pozabite na celostno uravnoteženo prehrano in zadostno mero gibanja.

Vir: krstarica.com

Novo na Metroplay: "To so osnovni stebri zdravja" | Nina Dušić Hren