Skrivnost vitke postave Kate Middleton: Vsak dan začne s prav posebnim napitkom (razkrivamo recept)

Skrivnost vitke postave Kate Middleton: Vsak dan začne s prav posebnim napitkom (razkrivamo recept) (foto: Profimedia) Profimedia
15. 8. 2022

Življenje Kate Middleton je za vse nas odeto v tančico skrivnosti. Lahko pa vam zaupamo, da smo uspeli izbrskati podrobnosti njenega prefinjenega jedilnika in vitke postave. Morda prav v njenem jedilniku najdete idejo za vaš naslednji zajtrk. 

Zahvaljujoč prav posebni prehrani, s katero rada začne svoj delovni dan, Kate Middleton ohranja svojo vitko postavo.

Z lahkoto bi si predstavljali, da je urnik vojvodinje tako poln, da nima časa razmišljati o tem, kako bodo izgledali njeni obroki, pa vendar, ravno tu je skrivnost odličnega videza Kate Middleton, saj ta kljub hektičnemu življenju vedno najde čas za svoj najljubši smuti iz posebne kombinacije zelenjave.

Kate zelo skrbi za svoj videz, pa tudi za svoje zdravje in dobro ve, kako pomembno je, na kakšen način bo začela dan. Večina nutricionistov se strinja z njenim stališčem in če se boste dobro odločili in sledili skrivnim navadam vojvodinje, si boste tudi sami zagotovili ta sijoč videz, prav tako pa se boste izognili nenadnim napadom lakote ali tisti nujni potrebi po čokoladi. Vaša energija bo v ravnovesju, vi pa se boste počutili ravno prav siti in zadovoljni.

Če ste se torej vse do sedaj spraševali, kako vojvodinji uspe, da je vedno videti tako mladostno ter vitko, si lahko mirne vesti oddahnete, saj ta ne uporablja nobenih magičnih napojev, do katerih bi imela dostop samo kraljeva družina.

Njena skrivnost je zgolj v tem, da vsak dan začne na poseben način, s prav posebnim napitkom.

Sestavine so enostavne in prav gotovo se nahajajo v tudi vašem hladilniku.

Kate rada zajtrkuje z možem in otroki, to je ritual, v katerem uživajo vsi. Dan se začne s smutijem, natančneje s kombinacijo ohrovta, alge spiruline, listov zelenega čaja, špinače, koriandra, zelene solate in borovnic – kozarca, polnega vitaminov in dobre energije.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by feedfeed, Julie Resnick (@thefeedfeed.cocktails)

Poleg zdravega napitka pa Kate običajno k svojemu zajtrku rada doda porcijo ovsenih kosmičev, za katere nutricionisti pravijo, da so najboljša možnost za zdrav zajtrk, saj vsebujejo veliko vlaknin, beljakovin, mineralov, kalcija, vitamina B. Oves je odličen za prebavni sistem, saj ohranja holesterol pod nadzorom, poskrbi za zdrave lase in kožo.

Ovsena kaša je polna antioksidantov, vključno z vitaminom E, tokotrienoli, selenom, fenolno kislino in fitinskimi kislinami. Vsebuje tudi druga hranila, kot so vitamin B1, biotin, molibden, fosfor, baker in magnezij med drugimi fitohranili.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanne Vloet (@sannevloet)

Zakaj bi prav vsi morali uživati ovsene kosmiče?
  • Znižujejo raven slabega holesterola.
  • Zmanjšujejo tveganje za srčno-žilne bolezni.
  • Krepijo imuniteto.
  • Uravnavajo raven sladkorja v krvi in ​​zmanjšuje tveganje za sladkorno bolezen tipa 2.
  • So odličen vir vlaknin, ki ščitijo pred rakom dojk.
  • Ovseni kosmiči so varna alternativa žitom za vse tiste, ki trpijo za celiakijo in ne smejo uživati ​​glutena.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Večerja, ki "briše" kilograme, čisti črevesje in pospeši presnovo! (ta recept si obvezno zapišite)

Priporočamo tudi: Zakaj je ta idilična peščena plaža vedno prazna? (VIDEO)