Prvič na aktivni.si! Akcija 40 dni brez izgovorov. Pridružite se nam!

Prvič na aktivni.si! Akcija 40 dni brez izgovorov. Pridružite se nam! (foto: Profimedia) Profimedia
23. 2. 2017

Ljudje smo navajeni slediti utečenim vzorcem in se radi zadržujemo tam, kjer se počutimo udobno. Kaj ko bi to navado za kratek čas opustili? Skupaj. Pridružite se akciji 40 dni brez izgovorov. V sodelovanju z Rio Mare smo vam pripravili izziv, ki vas bo vodil do pozitivnih sprememb v življenju.

Rio Mare je pokrovitelj akcije
Kaj bomo počeli?

Vsak dan od 1. marca do 9. aprila vam bomo pripravili odlično vsebino in mini izziv. Takšen, ki nam bo vzel zelo malo časa in nam dal veliko.

Ne bomo vsak dan intenzivno trenirali, začeli s strogo dieto in tri ure na dan meditirali. Tega niti ne pričakujemo od vas. Vam bomo pa pomagali pri tistih majhnih spremembah. Ker verjamemo, da lahko s še tako majhnimi spremembami dosežemo visoko zastavljene cilje. Pa naj bo to več pretečenih kilometrov, več energije, boljši spanec ali pa kakšen kilogram manj.

Super preprosto! Presenečeni boste, kako vam lahko nekaj tako preprostega polepša dan in kako hitro vam navada zleze pod kožo.

In zakaj ravno 40 dni? Ker že od nekdaj velja, da 20 dni potrebujemo za spremembo starih vzorcev in 20 dni za izgradnjo novih.

Kako bo akcija potekala?

Na spletni strani smo pripravili ličen 40-dnevni koledarček, v katerem bomo vsak dan objavili nekaj zanimivega. Članek, nasvet, video ... Če se boste držali naših navodil in nasvetov vam obljubljamo, da boste do konca akcije naredili spremembo, ki bo pozitivno vplivala na vaše počutje. Tako fizično kot psihično.

Da slučajno katerega od naših nasvetov ne zamudite, vas vabimo, da se nam pridružite tudi s prijavo na e-novice. Enkrat na teden vam bodo na vaš e-naslov poslali celotno vsebino preteklega tedna, tako da boste imeli celotno akcijo zbrano na enem mestu. In zavedno v vašem arhivu.

Nagrade za sodelujoče!

Vse, ki boste sodelovali pri izzivu, čakajo lepe nagrade, ki jih podarja pokrovitelj akcije Rio Mare. Vsak teden bomo med vsemi, ki se boste prijavili na e-novice ali kako drugače sodelovali v izzivih, izžrebali:

  • tri, ki bodo prejeli po en paket Rio Mare izdelkov in praktično nagrado.

Mojca CepušOb koncu akcije pa bomo med vsemi prijavljenimi izžrebali še

  • nekoga, ki bo prejel individualen posvet in sestavljen jedilnik s certificirano nutricistko, strokovnjakinjo za zdravo prehrano Mojco Cepuš iz podjetja Befit.
  • Nagrajenka, ki prejme individualen posvet in sestavljen jedilnik je Maja Jeza.
Ste pripravljeni na pozitivno spremembo v vašem življenju? Nekaj vzorcev bo treba pretrgati, nekaj zgraditi na novo. Ne bo vedno enostavno,  a obljubljamo vam, da se splača!
Začnemo 1. marca!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri