5 pravil, ki se jih pri vzgoji otrok strogo drži Angelina Jolie

5 pravil, ki se jih pri vzgoji otrok strogo drži Angelina Jolie (foto: Profimedia) Profimedia
18. 5. 2022

Kakor vse mame, si tudi Angelina Jolie za svoje otroke želi samo najboljše. Preverite, katerih pravil se glede vzgoje otrok strogo drži.

Prepoved "Googlanja" staršev

Če v brskalnike vpišemo imena zvezdnikov, lahko hitro naletimo na številne lažne novice. Angelina in Brad si ne želita, da bi njuni otroci naleteli na kakršne koli trače ali lažne novice o njima. Zato imajo vsi njuni otroci blokirano možnost, da bi v brskalnike vtipkali ime svojih staršev.

Družinska terapija

Angelina Jolie daje velik poudarek na mentalnemu zdravju in na spodbudnem družinskem okolju. Celotna družina ima tako redno skupne terapije s strokovnjakom, po potrebi pa imajo otroci tudi individualne ure psihoterapije. Tudi ob ločitvi sta Angelina in Brad poskrbela, da so vsi otroci dobili strokovno podporo.

Zavedanje svojih korenin

Nobena skrivnost ni, da otroci Brada in Angeline prihajajo iz različnih delov sveta. Oba starša si prizadevata, da se otroci zavedajo svojih korenin in poznajo svojo preteklost. Družina skupaj redno potuje v države, od koder otroci prihajajo; tako lahko iz prve roke spoznajo svojo kulturo.

Nadzor nad aktivnostmi na spletu

Oba starša se zavedata, kako zelo je lahko nevaren splet. Obenem pa se zavedata tudi, da mu bodo otroci prej ali slej izpostavljeni. Zaradi tega sta Angelina in Brad najela skupino strokovnjakov za splet, ki spremljajo vedenje otrok na internetu in poskrbijo za njihovo varnost.

Individualno druženje

Angelina je o vzgoji otrok povedala tudi, da se zaveda, kako zelo pomembno je, da z vsakim otrokom preživi nekaj časa. Kljub temu, da ima veliko družino, si prizadeva, da si prav za vsakega otroka posebej vzame čas in jim zagotovi tudi individualno druženje.