Aktualno Promocijsko sporočilo

S tem vadbenim pripomočkom bo vaša vadba še bolj učinkovita

12. 4. 2024
Deli
S tem vadbenim pripomočkom bo vaša vadba še bolj učinkovita (foto: Vida Macura Maglica)
Vida Macura Maglica

Poletje je pred vrati in mi smo poiskali najbolj učinkovit vadbeni način, s katerim boste tik pred zdajci hitro in učinkovito oblikovali telo, ki se ga ne boste sramovali na prav nobeni plaži. Pri tem pa ne boste sami, vadili boste v udobju svojega doma, pa vendar povezani z isto mislečimi ženskami z vsega sveta.


Na svetovno znani slovenski aplikaciji Extreme Training® smo odkrili nov izziv ABS & BOOTY Challenge, ki štarta 1. maja in s katerim boste lahko v najkrajšem možnem času oblikovali zadnjico in trebuh še pred prvim odhodom na plažo. Vadba je zelo učinkovita tudi zato, ker se izvaja z vadbenimi elastikami, ki veliko pripomorejo k hitremu oblikovanju mišic in izgubi maščobe na teh dveh predelih.

Preden vas dokončno povabimo, da se 1. maja pridružite izzivu, ki ga bo prav gotovo sprejelo ogromno žensk po vsem svetu, naj vam na kratko predstavimo argumente, zakaj prav ta fitnes aplikacija in zakaj prav ta izziv. Poleg tega, seveda, da ga boste izvajali v družbi isto mislečih žensk z vsega sveta in ob podpori svetovno znane slovenske licencirane kondicijske trenerke.

Govorimo o ''world sport famous fitness trainer'', kot so Vido Macura Maglica v začetku tega leta poimenovali na sejmu World Sport Istanbul v Turčiji. Vido verjetno pozna že vsakdo, ki da kaj nase, na svoje telo in svoje počutje. Če je še ne poznate, pa z vami delimo nekaj prepričljivih informacij, zakaj se ponaša s tem laskavim nazivom.

Leta 2020, takoj po Vidinem globalnem lansiranju fitnes aplikacije za ženske pod imenom zaščitene blagovne znamke Extreme Training®, je ta zasedla 1. mesto na svetu po inovativnosti med vsemi aplikacijami za zdravje in fitnes. Temu pa so sledili sami uspehi. Vida Maglica Macura je lani postala obraz sejma Dubai ACTIVE, največjega sejma športa in zdravja na svetu, nato pa je še v Riminiju na največjem evropskem sejmu športa in zdravja v Evropi ponovno pritegnila ogromno pozornosti. Letos bo Vida tako tudi glavni mednarodni predstavnik Rimini Wellnessa, kjer bo odvodila dva treninga. Na sejmu World Sport Istanbul v začetku tega leta v Turčiji, ki je gostil ogromno obiskovalcev, pa je bila Vida ne le obraz sejma, temveč tudi glavna gostja sejma. Kot smo že omenili, so jo poimenovali ''world sport famous fitness trainer Vida Macura Maglica''.

Vidina aplikacija Extreme Training® je torej osvojila svet, in to ne brez razloga, saj prinaša rezultate, ki si jih v ogledalu na svojem telesu želi videti vsaka ženska. Zato vam toplo priporočamo, da sprejmete ta novi izziv v aplikaciji.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vida Macura Maglica (@vida.macura.maglica)

1. 5. 2024 v aplikaciji Extreme Training® torej štarta ABS & BOOTY Challenge, ki se mu bodo pridružile ženske z vsega sveta, ki bi rade na preprost, hiter in obenem učinkovit način oblikovale svoje telo, predvsem zadnjico in trebuh, ki bosta poleti seveda vsem na očeh. Vidne rezultate lahko pričakujete že po dveh tednih treningov, in to brez stroge diete. V mislih imejte dejstvo, da je Vida do sanjske postave pomagala že več kot 30 tisoč ženskam.

Trenirajte ena na ena s svojo virtualno osebno trenerko Vido Macura Maglica ter obenem z ženskami z vsega sveta.

In zdaj k ''čudežnemu'' pripomočku, s katerim bo ta izziv še bolj učinkovit!

Gre za elastike, vsestranski vadbeni pripomoček, ki lahko bistveno dvigne nivo vadbe doma in jih lahko uporabimo pri skoraj vsakem vadbenem programu. Zasnovane so bile na podlagi znanja in izkušenj Vide Macura Maglica in so izdelane iz kvalitetnih in trpežnih materialov (bombaž in elastin), ki omogočajo udobno in varno uporabo, saj ne drsijo, ne pokajo in ne povzročajo zarez na koži. 

In, kar je najbolje, zdaj si lahko na Extreme Training® zagotovite svoj paket vadbenih elastik, ki bodo nepogrešljiv pripomoček pri vašem novem vadbenem programu “Extreme Booty”, po polovični ceni! Paket vsebuje 3 vadbene elastike z različno težavnostjo: basic, medium in advanced.

Pssst! Poleg tega pa akcija ne velja samo za elastike, temveč lahko trenutno v spletni trgovini prav vse kupite s 50-odstotnim popustom, torej tudi vse druge vadbene pripomočke, kakovostna vadbena oblačila in prehranske dodatke. Res je, ker Vida verjame, da si naše telo vedno zasluži le najboljše, je svoje znanje, izkušnje in prepričanja usmerila tudi na področje prehranskih dodatkov, ki so v njeni trgovini tako vrhunski, učinkoviti in povrhu še okusni. Gre za premium prehranske dodatke tako po sestavinah in okusu kot tudi po embalaži. 

Zdaj pa dobro preberite še to informacijo: tudi izziv ABS & BOOTY Challenge vam je na voljo po -50 % nižji ceni, in sicer za 9,99 evra namesto za 19,99 evra.

Dodane vrednosti izziva ABS & BOOTY Challenge:

• 24/7 podpora profesionalne športnice, trenerke z bogato športno kariero, nekdanje državne prvakinje v karateju, globalne elitne trenerke Vide Macura Maglica.
• Dostop do vseh 1.825 zdravih predlogov jedi z recepti v aplikaciji Extreme Training®.
• Viden rezultat že v samo 2 tednih.
• Spremljanje lastnega osebnega napredka.
• Trenirate z ženskami z vsega sveta.
• Pridobite fit telo s poudarkom na zadnjici in trebuhu.
• Trenirate lahko za samo 0,96 evra na teden.

Vse to so razlogi, da res ne oklevate več, si naložite aplikacijo Extreme Training® in ... akcija, zelo kmalu (1. 5.) začnete svojo pot do res lepe zadnjice in trebuha ter zdravega telesa!