Nagradni izziv: Spravite prebavo v red!

Nagradni izziv: Spravite prebavo v red! (foto: Shutterstock) Shutterstock
15. 10. 2018 Promocijsko sporočilo

Prebava je eden od najpomembejših procesov v našem telesu, zato ima velik vpliv na naše počutje in zdravje. Že imate svojo dnevno rutino, da je ta ves čas urejena?

Nihče ne mara napihnjenosti in zaprtja, a slaba prebava lahko sčasoma načne tudi naše zdravje. Kakšna je vaša dnevna rutina, da pozorno skrbite zanjo? Mogoče zdaj gledate v tla, saj niste pretirano pozorni nanjo, pa čeprav vam včasih ponagaja. Ali pa ste poskusili že vse mogoče, pa vam je še vedno ni uspelo spraviti v red? Prebava je včasih resda trmasta, vendar ne bi smeli obupati. S pravimi prijemi jo lahko uspešno 'vzgojimo'.

Nagradni natečaj

Če bi radi prebavo enkrat za vselej spravili v red, lahko preizkusite posebno 100 % naravno rešitev – dnevno rutino z aktivnimi vlakninami, ki pripomorejo k čiščenju črevesja in urejeni prebavi. Ponujamo vam priložnost, da jih preizkusite iz prve roke in se sami prepričate o njihovi učinkovitosti.

Prijavite se!

Preizkusite recept za lahkoten dan in poskrbite za svojo prebavo, počutje in zdravje – izpolnite prijavni obrazec in se prijavite na izziv. Prijave zbiramo od 15. do 24. 10. (do polnoči). Med vsemi prijavljenimi bomo izbrali 10 srečnežev, finalistov, ki bodo izrazili najbolj očitno motivacijo oziroma željo za preizkus Psyllioxa. Temu pa sledi samo še testiranje – in seveda urejena prebava!

Želimo si, da bi svojo izkušnjo oziroma rutino s čisto vlaknino psiliuma z nami delili v kratkem videu (do 1 minute) ali foto zgodbi z naslovom Moja dnevna rutina s Psyllioxom, ki ga/jo boste posneli ob koncu testa.

Najboljša video rutina bo nagrajena z vikend paketom za 2 osebi v Bohinj ECO Hotelu, vsi preostali izbranci pa bodo prejeli paket naravnih izdelkov za boljše počutje.

Značke: psylliox