Poiščite najboljšo možnost za servis avtomobila

26. 9. 2018 Promocijsko sporočilo

Ko boste naslednjič potrebovali servis za avto, preverite tudi tole inovativno aplikacijo, ki je bila tudi že nagrajena ... Olajšala vam bo izbiro in odločitev.

Aplikacijo, ki je slovenskem prostoru nekaj povsem novega, so v mreži neodvisnih avtomobilskih servisov Service MAXX razvili sami, omogoča pa primerjavo servisnih storitev – po lokaciji, roku izvedbe in ceni. Uporabnik lahko tako v nekaj minutah preveri izbrano servisno storitev in se nanjo tudi prijavi prek spleta.

WEBSI Spletni prvaki je pomembno tekmovanje, ki že vrsto let spodbuja odličnost digitalnih projektov v slovenskem prostoru ter nagrajuje digitalne presežke, in v letošnji digitalni tekmi, v kateri je sodelovalo 105 projektov, je prav ta inovativna spletna aplikacija www.servicemaxx.si mreže Service MAXX dosegla odlično tretje mesto v svoji kategoriji.

Ker so glavni cilji Service MAXXa zagotavljati cenejše, bolj kakovostne in bolj transparentne servisne storitve, je bila izdelava spletne aplikacije njihovo logično nadaljevanje. Raziskave med uporabniki kažejo, da je celoten proces servisiranja vozila povezan s precejšnjo mero nezaupanja – nenehno se pojavljajo dvomi tako o ceni kot kakovosti storitve. Nova aplikacija pa uporabnikom poleg velike izbire zagotavlja prav transparentnost ponudbe ter fiksne cene, kar utrjuje njihovo zaupanje.

Zaradi prednosti, ki jih ponuja tudi servisnim centrom, je v aplikacijo, ki lahko ustvari kar 36 milijonov ponudb za 30.000 avtomobilskih izvedenk, v slabem mesecu dni vstopilo vseh 38 servisov mreže Service MAXX. Namesto dolgotrajnega sestavljanja ponudb iz cenikov, ki je bilo nujno vse doslej, lahko z novo aplikacijo sedaj servisi namreč brez težav in v zelo kratkem času izdajo skoraj neomejeno število servisnih ponudb.