Ponujamo vam službo Cosmo novinarke!

1. 3. 2013 Promocijsko sporočilo

Cosmopolitan in Škoda Citigo iščeta pet srečnic, ki se bodo potegovale za čisto svoj delovni kotiček v cosmo pisarni.

Gre za zares edinstveno karierno priložnost, o kateri so mnoga dekleta (redkeje, pa vendarle tega ne izključujemo, velja to tudi za fante) le potihoma sanjale, zdaj pa se jim ponuja možnost, da se jim te sanje tudi uresničijo.

Vabimo skratka vse, ki ste polni idej, imate radi izzive in si želite delati na uredništvu Cosmopolitana, da si na spletni povezavi Ponujamo ti službo Cosmo novinarke! preberete podrobna navodila za prijavo na multimedijski natečaj. Prijavite se lahko še do 10. marca!

Pet tistih, ki boste s prijavo najbolj prepričali cosmo žirijo, bodo povabili, da tri mesece po en dan v tednu preživijo na uredništvu, kjer bodo pomagali soustvarjati revijo Cosmopolitan in bogatiti vsebino spletne strani. V tem času se bodo naučili tudi vsega, kar bi morala vedeti prav vsaka članica ali član takšnega uredništva, kot je Cosmopolitan.

Zmagovalka (ali zmagovalec) izobraževalnega multimedijskega izziva nenazadnje prejme tudi čisto pravo službo na Cosmopolitanu.

Več informacij o tej enkratni priložnosti, poteku izziva, izobraževanju, plačani praksi, pravilih in nagradah pa si podrobneje preberite na spletni povezavi Ponujamo ti službo Cosmo novinarke!