Potovanja Promocijsko sporočilo

Vikendi še nikoli niso bili tako funtastični: Nepozabno doživetje za vso družino!

1. 2. 2023
Deli
Vikendi še nikoli niso bili tako funtastični: Nepozabno doživetje za vso družino! (foto: promocijska fotografija)
promocijska fotografija

Preživite nepozabne družinske trenutke z najboljšo animacijo na Jadranu – zimski funtastični vikendi v hotelu Falkensteiner Club Funimation Borik in Falkensteiner Premium Camping Zadar

Prazniki so za nami, kar pa ne pomeni, da je zabave konec! Priljubljeni funtastični vikendi so spet v polnem sijaju! Kopica zabave in smeha, igre, predstav, učenja in animacije – FUNtastični zimski vikendi v hotelu Falkensteiner Club Funimation Borik in edinem kampu s petimi zvezdicami v Dalmaciji, Falkensteiner Premium Campingu Zadar, so postali legendarni za mulce in mulčice! 

Od Kockastega vikenda z razstavo in tekmovanjem figur iz kock do Falky Family vikenda, ki ga bodo oboževali vsi člani družine, tako mladi kot starejši – letošnja zima je rezervirana za fantastično družinsko zabavo!

Kocke, ki spodbujajo domišljijo 

Dobro vemo, kako radi imajo otroci kocke! Najljubši Kockasti vikendi so na sporedu od 24. do 26. februarja. Zabava se začne v petek z ustvarjalno tematsko delavnico, nato pa pride prava atrakcija –  Lego konstruiran lik, ki bo predstavil razstavo kock!

Lego bo tudi v vlogi voditelja razburljivega mini otroškega tekmovanja, ki mu bo sledil odmor ob filmu in pokovki. Večer je rezerviran za druženje s Falkyjem in Otroško zabavo. V nedeljo je predvideno družinsko tekmovanje v sestavljanju lego kock ter druženje in fotografiranje s Falkyjem in Legom. Na koncu sledi podelitev diplom in nagrad ter kosilo s Falkyjem za popoln zaključek popolnega vikenda! 

Za nepozabne družinske trenutke 

Falky Family vikendi vas pričakujejo od 17. do 19. februarja. Vrhunska ekipa animatorjev pripravlja noro zabavo, posebnost tega nepozabnega doživetja pa je pester zabavno-izobraževalni program ter interaktivna predstava za otroke. Družinska olimpijada, skupinsko gledanje risank, ustvarjalne delavnice, igre izzivov, filmi s pokovko, druženje s Falkyjem, otroške zabave, mnoga druga presenečenja – kaj naj rečem, to morate poskusiti!

Ugodnosti za še bolj sproščen oddih

Poleg zabave, edinstvenih aktivnosti in otroških nasmehov, bodo starši zagotovo navdušeni nad brezplačnim bivanjem za otroke do 12 let in zagotovljenim varstvom v Falky Landu (v različnih starostnih skupinah) z odlično animacijo. Za dodatno dozo sprostitve je na voljo tudi 20 % popust na vse zdraviliške tretmaje, za tiste, ki si želijo aktivnosti na prostem in raziskovanja prelepe okolice Zadra, pa so na voljo brezplačna hotelska kolesa.