Psylliox: Ker ste potrdili, da deluje

Psylliox: Ker ste potrdili, da deluje (foto: Shutterstock) Shutterstock
16. 11. 2015 Promocijsko sporočilo

Zaradi zavedanja pomembnosti urejene prebave je Psylliox v sodelovanju z revijo Lisa pripravil natečaj, kjer smo vam, bralkam in bralcem, omogočili urejanje prebave in čiščenje prebavnega trakta z vlakninami psiliuma.

Učinkovitost aktivnih vlaknin in prednosti urejene prebave so potrdili tudi Reneja, Ida, Katarina in Barbara.

Psylliox

Reneja iz Celja, 53 let

"Zelo vesela sem bila paketa, saj te dni praznujem rojstni dan. Za sodelovanje v natečaju s Psylliox aktivnimi vlakninami do urejene prebave sem se odločila zaradi sezonskega dela, ko izredno veliko sedim, tudi po 10 ur, in se mi prebava vedno zmeša. Zjutraj popijem 1 vrečko, ki je zelo okusna. Odlično deluje, zelo sem zadovoljna, vsako jutro grem redno na praznjenje."

Psylliox

Ida iz Tolmina, 60 let

"Veseli me, da sem lahko sodelovala v akciji S Psyllioxom do urejene prebave. Na dan sem zaužila dve vrečki, sledila sem nasvetom, izkušnja je bila taka ... Tretji dan me je bolel želodec, lahko je to posledica čiščenja, in ne morem verjeti, da sem v petih dneh izgubila 1,5 kg. Psylliox bi priporočila vsem, ki imajo kakršnekoli težave s prebavo."

Psylliox

Katarina iz Izole, 48 let

"Vedno sem zelo pazila, kaj pojem, se izogibala beli moki, sladkorju, pa vseeno to ni bilo dovolj. Moja prebava ni bila urejena. Odkar začenjam svoj dan z aktivnimi vlakninami Psylliox, se je situacija povsem obrnila. Moj recept je: ena vrečka aktivnih vlaknin Psylliox na tešče in moja prebava je urejena. Še več, sem brez skrbi, kaj bo, tudi če pojem kakšen košček čokolade, ki jo imam tako rada."

Psylliox

Barbara iz Škofje Loke, 31 let

"V preteklosti sem že poskusila z nekimi kupljenimi napitki za spodbuditev lene prebave, ampak zadeva ni delovala. Z aktivnimi vlakninami Psylliox sem stanje normalizirala na vsakodnevno odvajanje. Zdaj vem, da so mi manjkale vlaknine – edino živilo, ki dobesedno očisti črevesje. Pa ne samo to. Počutila sem se prerojeno, polno energije in zagona. Zame je bilo naravnost revolucionarno odkritje, da strupene obloge prebavnega trakta povzročajo neprestano utrujenost. Vse je povezano: ko se očistiš navznoter, se očistiš tudi navzven.

Psylliox

Naravno prehransko dopolnilo Psylliox vsebuje vlaknine psiliuma, ki so znane po tem, da učinkovito očistijo prebavni trakt strupenih oblog in odpravljajo zaprtost na popolnoma naraven in neagresiven način.

Verjamemo, da so izkušnje udeležencev navdihnile tudi vas, da se boste sami odločili za urejeno prebavo in čist prebavni trakt. Rešitev je pri roki.