Shoppsterjeva pametna ponudba za ugodne nakupe vsak dan

Shoppsterjeva pametna ponudba za ugodne nakupe vsak dan (foto: promocijska fotografija) promocijska fotografija
2. 2. 2023 Promocijsko sporočilo

Novoletna zaobljuba mnogih je prihraniti več denarja v letu 2023. Da se bo želja oziroma zaobljuba tudi uresničila, predstavlja Shoppster programa zvestobe Shoppster Smart in Shoppster Smart Connect, ki odslej tako med tednom kot med koncem tedna prinašata posebne ugodnosti.

Čeprav se je leto šele dobro začelo, že razmišljamo o kratkem pobegu na smučanje ali jadramo v toplejše mesece in kujemo načrte za poletni oddih. Glede na draginjo, ki nas spremlja že lep čas in se, kot kaže, še ne namerava zaustaviti, pa je napolniti šparovček postala skoraj misija nemogoče.

Prvi korak za uspešno varčevanje je zagotovo pametno nakupovanje. Prav zato Shoppster predstavlja programa, s katerima lahko v letošnjem letu občutno prihranimo.

Pametni nakupi, ki se splačajo

Spletni trgovec Shoppster vedno stremi k zadovoljstvu uporabnikov, zato se prilagaja njihovim potrebam, navadam ter individualnim željam. Te se ob zastavljanju novoletnih zaobljub vedno ustavijo tudi pri varčevanju. Prav zato je ponudnik ustvaril Shoppster Smart – program zvestobe, ki vsem registriranim uporabnikom nudi možnost visokih prihrankov. Spletna trgovina bo vsak mesec pripravila posebno ponudbo 50 izdelkov s prihranki do 40 odstotkov, zato uporabnike čaka pester izbor skozi celo leto in omogoča nakupe brez slabe vesti. Da bo nakup pa še pametnejši, nudijo ugodnost brezobrestnega odplačevanja do kar 24 obrokov. 

Novi ponudbi za težji šparovček

Posebnost, ki bo letos navduševala obiskovalce Shoppsterjeve spletne strani, je tudi Smart izbor dneva. Najboljše ponudbe želijo na svojih spletnih policah zagotavljati vse dni v letu, zato bodo od ponedeljka do četrtka novi izbrani izdelek ponudili po še ugodnejši ceni. Poleg tega bo na voljo tudi Smart ponudba vikenda, kjer boste lahko izbirali med izbrano ponudbo kar cel vikend.

Telemachovi naročniki s posebnimi ugodnostmi

Si predstavljate, da bi ves čas lahko nakupovali izdelke po polovični ceni? Prihranek do 50 odstotkov lahko od sedaj naprej na shoppster.si izkoristijo vsi naročniki telekomunikacijskega operaterja Telemach. Spletni trgovec je zanje oblikoval še ugodnejši program zvestobe Shoppster Smart Connect, ki ponuja več kot 100 najrazličnejših izdelkov vseh kategorij, tudi v kategoriji bele tehnike, TV, avdio, video in foto, malih gospodinjskih aparatov, računalništva, tudi 50 odstotkov ugodneje. Poleg tega do vsem, ki bodo opravljali večje nakupe, nudi nakupovanje Leanpay v 24 obrokih brez obrestne mere, enkrat mesečno pa časovno omejeno ponudbo Connect shopping vikend, ki ponuja še več prihrankov.

Obiskovalce spletne trgovine Shoppster bodo ugodnosti in novi izdelki navduševali celo leto, zato predlagamo, da si z brezplačno registracijo zagotovite prednosti programov Shoppster Smart ter Shoppster Smart Connect že danes. In ne zamudite novih ugodnosti in prihrankov s prijavo na Shoppster e-novice.