Telefoni, ki z lahkoto sledijo vsem vašim dnevnim aktivnostim - nova Samsung Galaxy A serija

Telefoni, ki z lahkoto sledijo vsem vašim dnevnim aktivnostim - nova Samsung Galaxy A serija (foto: promocijska fotografija) promocijska fotografija
23. 3. 2023 Promocijsko sporočilo

Telefoni so z nami na vsakem koraku. Bolj verjetno je, da boste doma pozabili ključe, kot mobilni telefon. Telefoniranje, pisanje sporočil, branje e-pošte, spremljanje družbenih medijev, igranje iger, gledanje najrazličnejših vsebin in seveda fotografiranje ter snemanje.

Vse to in še več danes počnemo z mobilnim telefonom. Zato od njega pričakujemo zgolj odličnost. Samsung Galaxy A serija je pravkar doživela osvežitev in telefona Samsung Galaxy A54 5G in Galaxy A34 5G vas gotovo ne bosta pustila ravnodušnih. Spodaj vam predstavljamo, kaj vse ponujata in to po dostopnih cenah. 

Osupljive možnosti fotografije in videa

Nikdar ne počivate? Si vsako popoldne in ob vikendih zastavite športni izziv? Radi te izzive tudi posnamete in jih kasneje pokažete prijateljem in družinskim članom? S telefoni nove Galaxy A serije bodo ti posnetki res odlični. Samsung Galaxy A54 5G in Galaxy A34 5G prinašata kamere in funkcije, ki zagotavljajo popolne fotografije z jasno kakovostjo tudi v slabših svetlobnih pogojih, pri čemer uporabljata vodilno Nightography tehnologijo Galaxy in podporo umetne inteligence.

promocijska fotografija

Tudi če bo dan prekratek in se bo zavlekel v večer, to ne bo vplivalo na kakovost posnetkov vaših adrenalinskih podvigov. Za vse, ki radi snemate tudi bolj akcijske posnetke v gibanju, novi pametni telefoni omogočajo videoposnetke z izjemno jasnostjo, ki z izboljšano optično stabilizacijo slike (OIS) in video digitalno stabilizacijo slike (VDIS) preprečujejo stresene in zamegljene posnetke. Če pa ostane še kakšna podrobnost, ki bi jo radi prilagodili, so tu še izboljšana orodja za urejanje fotografij. Prvič v Galaxy A seriji je tako možno odstraniti neželene sence in odseve s posnetkov.

Tako kot vse zadnje kamere obeh telefonov je pri modelu Galaxy A54 5G izjemna tudi sprednja kamera za snemanje selfijev, ki omogoča osupljive podrobnosti zahvaljujoč kameri z ločljivostjo kar 32 MP. Kamera tako omogoča tudi visokokakovostne videoklice, če se boste prijateljem javili kar direktno z adrenalinskega spusta z gorskim kolesom.

promocijska fotografija

Zasloni, ki sijejo kot vsebina na njih

Če boste želeli posnetke preveriti še, ko ste v akciji, je pomembno, da je zaslon dovolj svetel, da bo prikazal vse podrobnosti tudi ob močnejši sončni svetlobi.

Oba telefona nove Galaxy A serije imata izjemen živahen zaslon z odlično vidljivostjo tudi na prostem pri močnejši sončni svetlobi. Galaxy A54 5G se ponaša s 16,2-centimetrskim (6,4-palčnim)  FHD+ brezkončnim O-zaslonom, Galaxy A34 5G pa ima še nekoliko večji 16,7-centimetrski (6,6-palčni) Super AMOLED zaslon. Da bodo telefoni z lahkoto sledili vsemu, kar si boste zamislili, ali pa se bodo vaši športni pobegi razvlekli na dva dni, je tu še zmogljiva baterija. Oba telefona sta namreč opremljena z izjemno zmogljivo 5.000-miliamperurno (tipično) baterijo, ki lahko zdrži tudi več kot dva dni. Polnilec tako lahko pustite kar doma in vzemite raje še eno energetsko tablico več, da energije ne zmanjka vam. 

promocijska fotografija

Povezljivost in varnost na visokem nivoju 

Samsung ostaja zvest svojemu cilju, da serija A postane najbolje prodajana naprava 5G v svojem cenovnem razredu. Z implementacijo povezljivosti 5G vse do vstopnih modelov serije že od prejšnje Galaxy A serije pametnih telefonov zagotavljajo boljšo povezljivost naslednje generacije več ljudem po vsem svetu. Oba telefona poganja osemjedrni procesor, povezan v 5G in tako omogoča vrhunsko zmogljivost tako pri delu kot pri igranju.

promocijska fotografija

Kompromisov ni niti pri varnosti, saj uporabniki danes telefonu zaupajo veliko občutljivih osebnih podatkov. Storitev Samsung Knox omogoča varnost podatkov na visoki ravni. Uporabniki lahko z dostopom do nadzorne plošče za varnost in zasebnost preprosto sami upravljajo s svojimi podatki in načini kako aplikacije dostopajo do njih. 

Če naročite zdaj, prejmete tudi krasno darilo

Aktivni ljudje ljubijo brezžične slušalke, saj omogočajo preprostost gibanja. Naročite izjemni telefon Galaxy A54 5G ali Galaxy A34 5G zdaj in ob naročilu prejmite slušalke Galaxy Buds Live za še popolnejšo Galaxy izkušnjo. Promocija traja od 22. marca do 9. aprila 2023 oziroma do razprodaje zalog. Več o ponudbi in naročilu najdete na spletni strani Samsung

promocijska fotografija