Je Miley Cyrus v svojem novem video spotu izdala skrivnost njene lepe postave?

Je Miley Cyrus v svojem novem video spotu izdala skrivnost njene lepe postave? (foto: profimedia) profimedia
4. 2. 2023

Slavna pevka Miley Cyrus je znana po tem, da v svojih pesmih in video spotih rada pušča "bonbončke", ki jih oboževalci slej ko prej odkrijejo. Tokrat pa je njen video z naslovom Flowers požel val zanimanja tudi zaradi vaj, ki jih v njem izvaja Miley. Jo to drži v dobri formi? 

Video je tokrat požel tudi pozornost, ki je Miley morda ni pričakovala (ali pač?), čeprav običajno vse dobro premisli in je mogoče hotela prav to. Ste že videli spot za novo pesem?

V spotu je Miley samo v spodnjem perilu in težko ne bi opazili njene čudovito oblikovane postave, ki ji jo marsikdo zavida. Kakšna je skrivnost? Na TikToku so oboževalci zahtevali, da izda svojo vadbeno rutino

No, delček svoje rutine je ponudila kar v videu, vsaj tako mislijo oboževalci. Pravzaprav ni pomembno, ali takšne vaje zares izvaja v fitnesu ali ne - izgledajo precej težke in želimo jih preizkusiti! Očitno ima Miley veliko kondicije, da jih je lahko izvedla. 

Ste torej za vadbo iz video spota? 

Opazili smo spodnje vaje. Ugotovite, ali jih zmorete narediti brez premora! 

Na začetku Miley plava v bazenu, a tega pri vadbi ne bomo počeli. Je pa tudi plavanje odlična vadba, preverite, zakaj: 5 razlogov zakaj je plavanje izvrstna športna aktivnost

Vrvi

Miley v spotu poprime za vrvi in tolče z njimi po tleh, da naredi valovit vzorec. Ste to že kdaj počeli? Če ne, se preizkusite v vašem fitnesu. Ostale vaje pa lahko naredite tudi doma. 

Sklece in plazenje po vseh štirih

Miley se v spotu premika, bolj plazi, naprej, vmes pa naredi skleco s pokrčeno nogo. 

Skleco naredite tako: Dlani postavite pod ramena, medenico obrnite navzven, od glave do pet mora potekati ravna linija. Napnite trebušne mišice in mišice zadnjice. Spustite se proti tlom in se ponovno dvignite. Lahko delate sklece na dvignjeni površini ali na kolenih, le da jih izvajate pravilno. 

profimedia

Most

  • Ulezite se na tla in pokrčite noge.
  • Dvignite zadnjico in hrbet od tal, da ustvarite ravno linijo od kolen do ramen.
  • Hrbet mora biti raven, napnite trebušne mišice in obrnite medenico navzven.
  • Zadržite dve sekundi in se spustite, da se z zadnjico dotaknete tal, potem se takoj spet dvignite v most.

Skušajte narediti 15 ponovitev.

Vojaške sklece

  • Iz stoječega položaja se sklonite in uprite na roke ter sonožno skočite nazaj. 
  • Naredite skleco (moško ali žensko). 
  • Skočite naprej do rok in ponovno skočite navzgor ter se ujemite na roke. 

Naredite 10 ali 15 sklec, kolikor zmorete. 

Izteg roke in noge

Začnite tako, da se postavite na vse štiri - kolena naj bodo natanko pod boki, dlani pod rameni. Potem iztegnite desno roko in levo nogo, da ustvarite ravno linijo v višini ramen in bokov. Zadržite nekaj sekund, nato se vrnite na vse štiri.

Iztegnite levo roko in desno nogo ter ponovite postopek. To šteje kot ena ponovitev.

Naredite 20 ponovitev oziroma toliko, kot vam dopušča fizična pripravljenost. 

Vaja z elastiko komolec-koleno

Miley ima elastiko na bokih, potem se odrine naprej in se z desnim komolcem dotakne levega kolena ter obratno. Vajo lahko naredite tudi brez elastike.