5 namigov za več akcije v spalnici

5 namigov za več akcije v spalnici (foto: Profimedia) Profimedia
27. 3. 2018 Vir: liza.aktivni.si

Zdravo spolno razmerje temelji predvsem na poznavanju svojega telesa in želji po zadovoljitvi partnerja.

Če znamo s partnerjem razvijati in graditi na zanimivem spolnem razmerju, bo naša zveza ostala sveža, srečna in dolgotrajna.

1 Preverite stanje pripravljenosti

Zelo pomembno je, da znate razumeti svojega partnerja in ste sposobni napovedati, kdaj je vaš partner pripravljen na seks. Naučite se prepoznati njegovo govorico telesa, ki vam bo zaupala kdaj je pravi čas za akcijo.

2 Ustvarite pravo vzdušje

Pravo razpoloženje je zelo odvisno od ambienta v katerem smo in je enako pomembno kot sam spolni akt. Ključ do pravega ambienta je, da razmislimo, kako bomo zadovoljili vse čute: dotik, vojn, okus, vid in sluh. Poskusite ustvariti okolje, ki bo postopoma vzujalo njegove in vaše čute, poskusite s svečami, senzualno glasbo, prijetno dišavo in seveda s seksi perilom.

3 Pomembnost predigre

Priprava na seks in predigra sta v spolnosti zelo pomembna, bodite pozorni na reakcije svojega partnerja, da bosta na približno enakih stopnjah vzburjenosti, preden se začne zares. Začnite z masažo, ter se ne osredotočajte se samo na en del telesa, ampak poskušajte zajeti čim več erogenih con.

Po reakcijah partnerja se osredotočite na tiste predele telesa, kjer mu draženje najbolj ugaja in seveda ne pozabite na lubrikant, s katerim je draženje veliko prijetnejše.

4 Samozadovoljevanje

Vsi to počnemo! Nekatere bolj pogosto, druge samo včasih, vendar je samozadovoljevanje ključ do spoznavanja svojega telesa in intimnih predelov, zato se tega nikar ne sramujte. Od časa do časa k samozadovoljevanju vključite tudi svojega partnerja in mu pokažite kaj vam ugaja in kaj ne. Več kot boste delili s svojim partnerjem lažje vas bo pripeljal do vrhunca.

5 Napredni kondomi

Kondomi so postali veliko naprednejši in se ne uporabljajo samo za začšito pred boleznimi in nosečnostjo, ampak lahko pripomorejo k maksimiziranju užitkov pri seksu.