Govorica telesa

4. 10. 2011

Ženskam pravzaprav sploh ni treba odpreti ust, da bi vam kaj povedale. Dovolj je, da se priučite, kako razbrati pet seksualnih signalov, ki jih oddajajo.

01 Mežikanje

Ženske pogosto pomežiknejo do 15-krat na minuto.

Pomen: Po neki britanski študiji naj bi ženske, ki jemljejo kontracepcijske tablete, mežikale z očmi kar za 23 odstotkov pogosteje kot tiste, na katerih jedilniku ni teh tabletk. Nivo njihovih hormonov v telesu je spremenjen in kar vleče jih k moškim s prijaznimi obraznimi potezami. Trenirajte malo pred ogledalom.

02 Gledanje v popek

Pri vdihu stiska trebuh noter.

Pomen: Obvladuje jo stres. Z njo bodite prijazni in nikakor ne namigujte na seks. Ko bo dovolj sproščena, se bo njen zgornji del telesa začel razširjati, saj ne bo več zadrževala vdihov.

03 Njene ustnice

Pobarvale so se temno rdeče.

Pomen: Če je dovolj razdražena ali vzburjena, lahko njene ustnice postanejo bolj prekrvavljene. V takšni fazi se želijo ženske čutno poljubljati in ne divjati naravnost v posteljo. Sledite ji in mogoče boste prijetno presenečeni.

04 Čudežne prsi

Koža njenih prsi se je med predigro rožnato obarvala.

Pomen: Razlog za to tiči v spremembi krvnega tlaka in kroženja. Obenem to seveda pomeni: ne prenehajte! Prav tako bodite pozorni na še en dober znak – če se njene prsi med predigro povečajo.

05 Ukrivljen lok

Partnerko med seksom zvija v spodnjem predelu hrbta.

Pomen: Na pravi poti ste! Kar počnete, očitno dobro deluje nanjo in kmalu se bo znašla na točki, ko jo boste s pravim in enakomernim ritmom popeljali do konca.

Tomaž Kotnik