Mariborčanka razkila, da jo je v tatu studiu najprej slekel in nato je sledil intimen odnos! To je vse, kar vemo!

Mariborčanka razkila, da jo je v tatu studiu najprej slekel in nato je sledil intimen odnos! To je vse, kar vemo! (foto: Profimedia) Profimedia
28. 9. 2022

"To poletje sem se razšla z dolgoletnim fantom in se posledično odločila, da moram za nekaj dni zapustiti Slovenijo. Zares sem potrebovala čas zase, in to daleč stran od vsega znanega."

Ko se je bralka odločila, da izlet v Srbijo obeleži z novo tetovažo, si najbrž niti v najbolj divjih sanjah ni mislila, kaj bo doživela v salonu.

"To poletje sem se razšla z dolgoletnim fantom in se posledično odločila, da moram za nekaj dni zapustiti Slovenijo. Zares sem potrebovala čas zase, in to daleč stran od vsega znanega.

Pristala sem v Srbiji, kjer sem imela nekaj znancev, in čeprav sem zaradi celotne zadeve veliko časa preživela v hotelski sobi, kjer sem jedla čokolado ter jokala, me je zadnjo noč ena od kolegic le prepričala, da se z njo odpravim ven.

Peljala me je v svoj najljubši bar, kjer sem spoznala njene prijateljice in skupaj smo se odpravile v znan nočni klub. S pomočjo pijače sem hitro pozabila na bolečino in se pričela zabavati, plesati in (končno) tudi smejati!

S kolegico sva se zato v trenutku navdiha odločili, da si ob koncu večera narediva skupno tetovažo in obeleživa ta večer.

In res, nekoliko vinjeni sva se okoli treh zjutraj znašli pred tatu salonom, kjer naju je čakal zelo simpatičen fant.

Bil je dober prijatelj moje kolegice, zato je salon odprl le za naju. Prva je bila na vrsti ona. Odločili sva se za drobno tetovažo metulja, ki je simboliziral svobodo.

Proces tetoviranja sem lahko opazovala skozi steklena vrata, saj zaradi koronskih ukrepov nisem smela biti v samem prostoru. Celoten proces je trajal zgolj nekaj minut, zato sem bila kmalu na vrsti jaz.

Kolegica je v tem času skočila na stranišče, jaz pa sem se usedla na stol. Tetovažo sem želela imeti na boku, zato sem morala privzdigniti svoje mini krilo, on pa je nežno pričel z razkuževanjem telesa. Vmes sva se pogovarjala in smejala. 

'Oprosti, še malo ti moram dvigniti krilo,' je dejal in se ob tem nežno dotaknil mojega boka. Mislim, da so mi v tistem trenutku hormoni nekoliko podivjali, saj sem prijela njegovo roko in z njo dvignila obleko - več kot je bilo potrebno …

Očitno je razumel namig, saj me je že v naslednjem trenutku poljubil, jaz pa sem ga zgrabila, da je skoraj padel na moj stol. Ni pa se končalo zgolj pri poljubu. Preden mi je naredil tetovažo, me je namreč popolnoma slekel, in ja, seksala sva. 

Še dobro, da je kolegica zaspala na straniščni školjki, saj bi naju v nasprotnem primeru videla, kako sem bila popolnoma gola prislonjena na steklena vrata, medtem ko me je on poljubljal po celem telesu.

Tetovaža metuljčka, ki danes krasi moj bok, je tako veliko več kot le spomin na zabavo s kolegico!"

Fotografije: Profimedia
Preberite več na Cosmopolitan.si

Preberite še: "Ko nas ni bilo doma, sem na varnostni kameri videla taščo, kako ..." (izpoved Slovenke)

Priporočamo tudi: TA znamenja čaka odličen teden