"Mislila sem, da mi je všeč sadomazohizem, dokler me partner ni povsem šokiral s svojim dejanjem" (osebna izkušnja)

"Mislila sem, da mi je všeč sadomazohizem, dokler me partner ni povsem šokiral s svojim dejanjem" (osebna izkušnja) (foto: Profimedia) Profimedia
9. 6. 2023

Težko bi natančno povedala, kdaj sem spoznala, da si želim več kot le običajen seks.

»Vendar je trajalo več let, preden sem dejansko začela eksperimentirati z bolj perverznimi stvarmi, kot je BDSM.  

Nekaj časa sem v tem res uživala in mislila, da bo vedno tako, dokler me fant nekega dne med seksom ni poskušal zadušiti. 

Bila sem popolnoma šokirana. Da, to je bilo dejansko dušenje. To ni bilo nekaj v stilu "oh, samo nežno te bom objel okoli vratu, ker ljubezen izražam na edinstvene načine" - to sta bili dve roki, ki sta me nenadoma grobo prijeli in stisnili, tako da sem težko dihala. Nisem čutila nobene ljubezni, skrbi ali spoštovanja, temveč popolno nasprotje.

Poleg tega je to storil dovolj močno, da je pustil sled. To mi je takoj pokvarilo razpoloženje. Bilo je, kot da bi moje telo in moj um takoj prenehala čutiti kakršno koli spolno željo. Zaradi tega so stvari tam spodaj dejansko postale nekoliko boleče, vendar sva še vedno seksala in naslednji dan me je zaradi tega bolelo telo. Prav tako moram reči, da se še nikoli v življenju nisem počutila tako ušivo.

Njegove oči so bile najbolj strašljive.

Zares strašljivo je bilo gledati v njegove oči in videti plat, za katero nisem vedela, da obstaja. To je bil pogled, ki ga lahko opišem le kot jezen, vznemirjen in hladen hkrati. Ni treba posebej poudarjati, da sem bila prestrašena in zmedena. Del zabave pri sadomazohističnem seksu je tudi to, da je v njem nekaj nevarnega, vendar si nikoli nisem mislila, da bom občutila resničen strah.

Ustavila sem ga, vendar žal ne tako hitro, kot bi ga morala.

Morda je bilo to zato, ker me je bilo strah, ali pa zato, ker sem bila tako presenečena. Morda celo zato, ker sem si na tej točki najinega razmerja želela le, da bi bil srečen. Ne glede na razlog zdaj vem, da bi se morala odzvati tako, da bi ga odrinila od sebe (takrat sem imela zapestja priklenjena) in mu reči, naj takoj preneha. Dolgo sem potrebovala, da sem spoznala, da je moj partner dejansko prestopil mejo od sporazumne igre moči do oblike spolnega nasilja.

S&M se sicer razlikuje po stopnji grobosti in tehniki, vendar je bistvo v privolitvi in vzajemnem uživanju vseh vpletenih. Nikakor nisem uživala v tem, da me duši, njemu pa je bilo tako ali tako vseeno.

Nikoli več ga nisem videla takšnega, kot je bil.

Bilo je veliko stvari, ki so pripeljale do najinega dokončnega razhoda, a resnica je, da se mi je po tem dogodku zdel drugačen človek. Moje prepričanje je, da med seksom, ko smo v ranljivem stanju, veliko razkrijemo o sebi. Mislim, da v resnici ni bil drugačen. Namesto tega mi je dal vpogled v njegov pravi jaz, za katerega sem sčasoma ugotovila, da mi sploh ni všeč.«

Povzeto po: quora.com

Morda vas bo zanimal tudi pogovor, ki ga vodi Borut Pahor

Prisluhnete mu lahko tukaj: