Popestrite svoje užitke na snegu s Salomon smučmi

20. 12. 2017 Promocijsko sporočilo

Znamka Salomon prihaja iz objema Francoskih Alp, od koder črpa navdih za produkte, ki navdušujejo profesionalne in rekreativne športnike po celem svetu. Bogata zgodovina, znanje, težnja za nenehne izboljšave in rast, vodijo do končnih produktov, ki postavljajo nove smernice v različnih športih.

SALOMON SMUČI X-RACE SW:

X-RACE SW so vrhunske smuči, tekmovalnega razvojnega oddelka Salomon S-LAB. Navdušile bodo najbolj zavzete alpske smučarje, ki uživajo v hitrosti in izpopolnjeni zarezni tehniki! Ta daje občutek svobode in breztežnosti, ob vsakem vhodu v zavoj.

Salomon                                                      

SALOMON LINIJA SMUČI X-MAX:

Smučarski navdušenci, ki imajopod nogami radi čvrste in stabilne smuči, a radi uživajo na snegu cel dan, bodo posegli po liniji smučiX-MAX.

Salomon

Dolžino si izberete glede na najljubši slog smučanja, model pa glede na zahteve po trdoti smuči in znanju, saj   linija vsebuje 4 različice:  (X-MAX X12, X-MAX X10, X-MAX X8, X-MAX X6).  Izkušeni smučarji bodo izbrali oznakoX-MAXX12, za tiste, ki svoje znanje se izpopolnjujete pa bo popolna izbira X-MAX X6. 

ŽENSKA LINIJA SMUČI ZA UREJENE TERENE W-MAX

ŽENSKA LINIJA SMUČI ZA UREJENE TERENE W-MAX:

Salomon veliko pozornosti posveča tudi ženskim smučem.Slednje poleg preverjenih tehnologij iz moške linije, vsebujejo vse detajle, ki so potrebniza nežnejši spol.

Salomon

Linija nudi 5 različnih trdot: W-MAX 12 bodo izbrale odlične smučarke. Tiste, ki si želijo čvrste, a vsestranske smuči bodo posegle po W-MAX 10 ali W-MAX 8, uporabnice, ki so manj pogosto na snegu, a si želijo kvalitetnih in varnih smuči pa bodo navdušene nad modeloma W-MAX 6 in W-MAX 4.

SALOMON SMUČI – Igra hitrosti in igrivosti, tekom celega dne!

Značke: salomon smuči