Veliki pohodniški izziv: Osvojite 5 slovenskih vrhov

25. 4. 2016

Sončno vreme ter prelepi pogled na nižje ležeče doline ljubitelje narave že vabijo peš v hribe. Tako kot pri vsakem drugem športu, se je treba tudi za pohodništvo ustrezno opremiti, oziroma v tem primeru predvsem obuti. Da bo vaš korak v hribih varen smo za vas v sodelovanju z Alpino in strokovnjakom Tinetom Cudrom (alpinistični inštruktor, predsednik GRS Bovec) pripravili pravi pohodniški izziv.

Prepričajte nas s svojim opisom

Izmed vseh prijavljenih bomo v uredništvu skupaj z Alpino izbrali dva najbolj goreča in pristna pohodnika, ki se bosta skupaj s Tinetom podala na 5 različnih slovenskih vrhov. Zato vas pozivamo, da ob prijavi napišete malo več o sebi, zakaj ste se prijavili, na katere osvojene vrhove ste najbolj ponosni, kaj vam pomeni hoja v hribe, kako pogosto in koliko časa že hribolazite in podobno.

Poleg kondicije, ki jo bosta pohodnika potrebovala za vzpone, bosta morala v blogu svoje izkušnje po vsakem osvojenem hribu, deliti tudi z našimi bralci. V ta namen bomo na naši spletni strani ustvarili posebno rubriko: Test pohodnih čevljev.

V gore v družbi strokovnjaka

Pri vzponih bo izbrana pohodnika ves čas spremljal strokovnjak Tine Cuder. Z vrsto uporabnih nasvetov glede opreme, ogrevanja in vzdrževanja kondicije, ju bo bodril in pripravil na nove pohode.

Nagrada, ki si jo želijo vsi ljubitelji gora

Dva srečneža bosta ob začetku izziva dobila nove pohodne čevlje Alpina Helios, ki jih bosta testirala skozi vseh pet vzponov. Če bosta uspešno kos vsem petim hribom, ju bo Alpina NAGRADILA z izbrano pohodno obutvijo.

Vsi ostali, ki se boste prijavili na ta izziv, pa boste prejeli promo kodo za 35 % popust pri nakupu Alpinine obutve.

Ste za to, da začnemo?

Izpolnite spodnji obrazec in se podajte skupaj z Alpino novim pohodniškim izzivom naproti. Pohitite, prijave zbiramo le do 10. maja 2016.

Nagrajenca sta:

  • Katja Avsenik
  • Blaž Kunej