Podari iz srca: Najlepša darila, ki jih lahko podarite

Podari iz srca: Najlepša darila, ki jih lahko podarite (foto: Profimedia) Profimedia
1. 12. 2021

Ste že zavili vsa darila?  

Kaj boste letos kupili svojim bližnjim? Kako jim boste decembra pokazali, kaj je zares pomembno in kaj je tisto, kar šteje? Z velikim bleščečim darilom? Z drago večerjo v restavraciji? 

Zagotovo se bodo pod smrečico znašla lepa darila, v letošnjem decembru pa vas bomo skušali opomniti tudi na tisto, kar zares šteje. Kaj je najlepše, kar lahko podarite? Svoj čas!

Decembra bomo podarjali iz srca!

Da ne bomo ostali le pri lepih besedah, smo za vas pripravili prav posebne kupone, ki jih lahko podarite svoji družini, prijateljem, partnerju ... Komur pač menite, da bo kupon prišel najbolj prav. 

Vpišite elektronski naslov, na katerega boste prejeli kupone. 

Kaj boste podarjali? 

Svoj čas, seveda. Podarili boste dobra dejanja, druženje, pomoč ... Na vsak kuponček smo zapisali po eno stvar, ki jo boste naredili za izbrano osebo. Preberite jih, izrežite in priložite darilom, ki jih boste pripravili. Kar je najboljše, pa je to, da boste tudi vi dobili nekaj v zameno. Ko boste izpolnili kuponček, boste ustvarili lepe spomine, si vzeli nekaj časa za ljubljeno osebo in se zagotovo tudi nasmejali.

In to je tisto, kar šteje. Ne samo decembra, ampak vsak dan. Majhni trenutki, ki vas obogatijo bolj kot darila. 

Seveda pa nismo pozabili na vas!

Ker nas pridno spremljate celo leto, vas bomo decembra razvajali! Pripravili smo kar nekaj NAGRADNIH IGER z lepimi nagradami. Darilce lahko podarite sebi, ali pa sodelujete za nekoga, ki bi mu prišlo prav in ga presenetite. 

Vsak dan bomo odprli eno okence, pod katerim vas čaka nasvet za lepo preživet december ali darilce. Slednjih so nam škratje nakopičili kar nekaj, zato ne pozabite vsak dan preveriti, ali vas čaka nagradna igra. 

Danes vam kot prvo darilo torej podarjamo darilo za druge: kupončke, s katerimi polepšajte decembrske in tudi vse ostale dneve svojim bližnjim!
Značke: podari iz srca