5 napak, ki jih pogosto počnemo med hujšanjem (in škodujejo zdravju)

25. 3. 2018
Deli
2 / 5
profimedia

“Hrano pripravim vnaprej, vendar se je kmalu naveličam.”

Priprave hrane za nekaj dni se lotite z velikim loncem zelenjavne juhe in piščancem. Že v torek pa se vam zdi, da vedno jeste iste stvari, zato skočite do bližnje restavracije s hitro hrano ali si pripravite hrano iz trgovine, ki jo morate samo pogreti. Če se želite oborožiti za cel teden, ne bo šlo drugače, kot da boste skuhali več stvari. Naredite različne omake, ki jih boste lahko kombinirali z mesom in prilogami. Za različne dni izberite različne vrste mesa. V naprej lahko pripravite tudi nekatere priloge. V prostem času pa preletite nove recepte in kakšnega preizkusite.

Preberite tudi: 

Novo na Metroplay: Župnik Martin Golob | "Duhovnik je lahko čisto normalen človek!"