Barvno in slastno kosilo!
Za 4 osebe potrebujete:
- 8 piščančjih kračk
 - sol, sveže mleti črni poper
 - 100 g masla
 - 2 čebuli
 - 200 g korenja
 - 300 g majhnih krompirjev
 - 4 vejice timijana
 - 500 ml piščančje juhe
 - 1 šop redkvic
 - 100 g zamrznjenega boba
 
Priprava: 
1 Očistite meso in ga začinite s soljo in poprom. V večji ponvi segrejte maslo in na njem meso počasi z obeh strani zlato zapecite.
2 Olupite korenje, čebulo in krompir. Korenje in krompir prepolovite, čebulo pa zrežite na kolesca. Vse skupaj dodajte mesu v ponvi in malce popražite.
3 Dodajte vejice timijana, prilijte mlačno juho, ponev pokrijte in vse skupaj dušite približno 45 minut.
4 Redkvice oplaknite in jih zrežite na rezine. Skupaj z odmrznjenim bobom jih primešajte sestavinam v ponvi, jed še malce podušite in jo postrezite.
                
            


