Sladica polna okusa.
Za približno 16 kosov potrebujete
- 1 ½ zavitka praška za vaniljev puding
- 60 g sladkorja
- 750 ml mleka
- 375 g mehkega masla
- 3 tanke plošče biskvita (kupljenega ali pripravljenega doma)
- 200 g lešnikovega krokanta
- 8 kandiranih češenj
Priprava
Iz praška za puding, sladkorja in mleka skuhajte puding po navodilu z embalaže. Puding pokrijte s prozorno folijo in ga pustite, da se ohladi na sobno temperaturo. Maslo kremasto stepite. Po žlicah dodajte puding in vse skupaj stepite v gladko kremo. 3 žlice kreme denite v vrečko za brizganje.
Na sredini vse treh plošč biskvit s kozarcem ali skodelico izrežite krog. Vse tri obroče premažite s po 2 žlicama marmelade. Na spodnji obroč namažite dve tretjini kreme, nanjo položite drug obroč in spet premažite dve tretjini kreme. Na vrh položite tretji obroč in celotno torto premažite s preostalo kremo. Torto posujte s krokantom in jo okrasite s preostalo kremo in kandiranimi češnjami.
Čas priprave: približno 3 ure
Na kos: približno 400 kcal, beljakovine: 3 g, maščobe: 24 g, ogljikovi hidrati: 41 g
Novo na Metroplay: "PCOS lahko vpliva na skoraj vsak del našega telesa" | Anja Kikl