Mmmm ... recept za prste polizat!
Za 8 oseb potrebujete
• 300 g šampinjonov
• 1 šop drobnjaka
• 200 g naribanega sira
• 125 g pražene čebule
• 1 kg svinjske ribice
• sol, poper
• sladka paprika v prahu
Priprava
V skledi zmešajte sesekljane šampinjone, drobnjak, sir in praženo čebulo. Pečico segrejte na 225 stopinj (ventilatorsko na 205). Meso narežite na 16 rezin, jih rahlo potolcite in položite na pekač, obložen s papirjem za peko. Začinite jih s soljo in poprom. Obložite z gobovo mešanico in posujte s papriko v prahu. V pečici jih pecite od 15 do 20 minut.
Čas priprave: približno 40 minut.
Na osebo: približno 290 kcal, beljakovine: 39 g, maščobe: 13 g, ogljikovi hidrati: 2 g.