Gospodinje po vsej Sloveniji so skozi zgodovino poskrbele za pravo bogastvo različnih vrst kruha. Katerega pa vi najraje pečete? Rženega, koruznega, morda ajdovega? Sodelujte v izboru za Naj FALA kruh 2017.
Ali tudi vi verjamete, da pečete najboljši kruh na svetu?
Zaupajte nam svoj recept za kruh ter s svojim pekovskim izdelkom sodelujte v izboru, saj vas Fala Slonček vabi, da se udeležite tekmovanja Naj FALA kruh 2017.
Kako sodelovati?
Na elektronski naslov fala.sloncek@gmail.com ali na Fala Slonček, Obrtniška ulica 6f, 1370 Logatec do 15. januarja 2017 pošljte recept in fotografijo/e svojega kruha ter se potegujte za bogate nagrade in prestižni naslov.
Strokovna komisija bo povabila deset polfinalistov, da jih prepričate s svojim pečenim kruhom, ki ga boste dostavili v ponedeljek 23. januarja 2017 na naslov Fala Slončka.
Izbrani trije najboljši mojstri peke kruha pa se boste v soboto 28. januarja, v salonu Gorenje na Brnčičevi ulici v Ljubljani pomerili med seboj in spekli svoj Naj FALA kruh 2017.
Nagrade, nagrade!
- Vsi sodelujoči prejmete komplet treh knjižic receptov in paket pripomočkov za peko Fala.
- 30 avtorjev najboljših receptov prejme tudi veliko knjigo receptov Kruh in potica.
- Deset polfinalistov prejmejo poleg navedenih nagrad tudi model za potico in predpasnik s svojim imenom.
Trije finalisti prejmejo poleg vsega do sedaj naštetega tudi vrednostni bon:
- v višini 100 € za drugo in tretje mesto ter
- zmagovalec natečaja pa vrednostni bon v višini 200 € in šest mesečno naročnino na revijo Lisa ali letno naročnino na revijo Lisa Čarovnija okusa.
Zmagovalec natečaja prejme od vsega naštetega še plaketo za prestižni naslov mojster peke kruha Naj FALA kruh 2017!
Hitro na www.kruhinpotica.com po dodatne informacije!