Ljubitelji perutnine bodo zelo zadovoljni s to jedjo!
Za 4 osebe potrebujete:
- 8 piščančjih kračk
- sol, sveže mleti črni poper
- 2 rdeči papriki
- 1 rumeno papriko
- 1 zeleno papriko
- 2 paradižnika
- 2 stroka česna
- 2 pikantni klobasi
- 50 g masla
Priprava:
1 Meso oplaknite in ga začinite s soljo in poprom. Očiščene paprike zrežite na večje kose, paradižnike in česen pa prerežite na pol. Klobaso zrežite na kolesca in vse skupaj stresite v naoljen pekač.
2 Pokrijte ga z aluminijasto folijo in vse skupaj približno 20 minut pecite v pečici, segreti na 180 stopinj. Nato odstranite folijo, prekrijte s koščki masla in jed pecite še 20 minut. Postrezite s kruhom.
Novo na Metroplay: Pogumna Slovenka, ki je sledila svojim sanjam in preplula ocean | Mastercard® podkast navdiha z Borutom Pahorjem